in

A Tiltott szerelem 158. rész magyarul videa

A Tiltott szerelem 158. rész magyarul videa – nézd online.

A sorozatról

A Tiltott szerelem (Aşk-ı Memnu) török romantikus drámasorozat, amely 2008. szeptember 4-én 20:00 órai kezdettel került adásba a török Kanal D csatornán. Magyarországon a TV2 sugározta 2012. február 28. és 2012. október 15. között.

Történet

A Tiltott szerelem című telenovella sztorija egy romantikus török regényen alapul, és napjaink Törökországában játszódik. A történet egy gazdag, ám özvegyen maradt férfi, Adnan életéről szól, aki isztambuli rezidenciáján él két gyermekével és egy nőcsábász rokonával, Behlüllel. A család élete azonban fenekestül felfordul, amikor Adnan megismerkedik a nála jóval fiatalabb, bájos Bihterrel.

A férfi azonnal szerelemre lobban, és nem sokkal az első randevú után megkéri a lány kezét. A fiatal lány pedig igent mond, mert így akar bosszút állni az anyján, aki régóta szemet vetett már Adnanra. Hiába is tiltakozik mindkét fél rokonsága, a pár minden lebeszélés ellenére egybekel.

A rokonok a menyegző után is mindent megtesznek, hogy szétválasszák az ifjú párt, ebből aztán számos konfliktus, félreértés, ármány és intrika adódik…

A Tiltott szerelem 158. rész magyarul videa

JÁTSSZ ÉS NYERJ! LOTTÓZZ AKÁR INGYEN! Próbáld ki MOST és nyerj valódi pénzt!
Szólj hozzá!
Hirdetés
Ajánló:

A Tiltott szerelem 158. rész magyarul indavideo – infok

Szerencsekerék 22. rész – nézd online