in

A vipera sorozat – a tartalom

A vipera sorozat – a tartalom.

A vipera 50-54. rész tartalma

2021.06.21., Hétfő 22:00 – 50. rész

Demetrio visszamegy a birtokra. Yadira nagyon örül ennek, mert reméli, hogy elfoglalhatja Veronica helyét a férfi oldalán. Veronica elmondja Bety-nek, hogy mi mindenen ment keresztül Demetrio mellett. Könyvvizsgálók kutatnak Teodoro bankjánál, akik közül az egyiket Virginia és Santiago bérelte fel, hogy valamilyen hibát találjanak. Sara depresszióba zuhan, nem tudja elviselni, hogy hirtelen minden összeomlott körülötte.

2021.06.22., Kedd 22:00 – 51. rész

Könyvvizsgálók kutatnak Teodoro bankjánál, akik közül az egyiket Virginia és Santiago bérelte fel, hogy valamilyen hibát találjanak. Sara depresszióba zuhan, nem tudja elviselni, hogy hirtelen minden összeomlott körülötte. Veronica csak Bety-nek árulja el terhességét.

2021.06.23., Szerda 22:00 – 52. rész

Miranda felkeresi Sarát, és arra kéri, hadd maradjon a lánya közelében. Sarát féltékenység gyötri: megtudja, hogy Veronica anyja Teo-t is felkereste az irodában. Virginia és Santiago üzlettársat keresnek, hogy menthessék a felhalmozott tokét. José És Teo aggódik a bankban történt zavaros ügyletek miatt. Demetrio felkeresi Verónicát, de a lány kiadja az útját, és a bankszámlával sem óhajt élni, amelyet férje az o nevére nyitott.

2021.06.24., Csütörtök 22:00 – 53. rész

Lety, Sara és Teodoro rendkívül feszültek, mivel képtelenek megtalálni a módját, hogy hogyan szabadulhatnának meg Virginia-tól. Santiago tovább folytatja rendkívül gyümölcsöző üzleti vállalkozását, melynek lényege az, hogy lopott autókat vásárol és külföldre elad. Miranda végre sikerrel jár abban, hogy megtudja Veronica Mexikóvárosbeli címét.

2021.06.25., Péntek 22:00 – 54. rész

Demetrio meghallgatja Miranda Veronica-ról szóló információját és ez alapján a legrosszabbra gondol. Virginia sikeresen olyan bizonyítékot szerez, amivel tönkre tudja tenni Teodoro-t. Juan egyre kiélezettebb figyelemmel követi Virginia minden lépését, elhatározta ugyanis, hogy meg fogja találni a módját a lány börtönbe juttatásának. A törvény keze utoléri Santiago-t, a hatóságok ugyanis rájönnek, hogy a férfi autószállítmánya lopott gépkocsikból áll. Veronica éppen az utolsó pillanatban érkezik Karla-hoz, aki túladagolás miatt ájultan fekszik…

A vipera 45-49. rész tartalma

2021.06.14., Hétfő 22:00 – 45. rész

A szertartás után Veronica elmegy a Fernandez Negrete házba, és elbújik Virginia szobájában. Demetrio utánamegy a fogadásra, de nem találja. Veronica barátnőjétől próbál megtudni valamit, sikertelenül, mert a barátnő, Bety, csak Teodoroval beszél, de neki elmondja Veronica jöttének igazi okát. Közben Veronica összekap Virginiával és úgy tűnik, végül bizonyítékokkal sarokba szorítja.

2021.06.15., Kedd 22:00 – 46. rész

Immár az egész család előtt folyik a tetemrehívás: Veronica kikényszeríti a vallomást Virginiából, hogy ő volt Ricardo szeretője. Demetrio segítségére siet a bizonyítékok felsorakoztatásában, majd részletezi saját történetüket is. Sara és Teodor megtörnek a tények nyomasztó súlya alatt. Mindeközben Santiago anyaggal kínálja meg Karlat. Pepe nagyon rosszul lesz? Veronica tisztázza magát a családi ítélőszék előtt, Virginia kivívja a család megvetését és a haragját.

2021.06.16., Szerda 22:00 – 47. rész

Miután minden kiderült, a Fernandez Negrete család látni sem akarja Virginiá-t. Juan érvényteleníttetni akarja a házasságukat. Mindenki önmagát hibáztatja a történtekért. Demetrio megpróbál beszélni Veronicá-val, de a lány nem akar továbbra is együtt élni vele, mert már nem bízik benne, és nem hiszi el, hogy szereti őt. Belot felajánlja, hogy bérel egy lakást Veronicá-nak, amíg ő nem talál munkát. Virginia elmondja Juan-nak, hogy csak a pénzéért ment hozzá. Pepe rosszul lesz és kórházba kerül…

2021.06.17., Csütörtök 22:00 – 48. rész

Veronica és Teodoro együtt ebédelnek, és igyekeznek tisztázni a félreértéseket. Teodoro rosszul lesz, miután Virginia őt is megfenyegette. Demetrio elmegy Juan-hoz, aki megmondja neki, hogy harcolni fog Veronica szerelméért. Miranda meglátogatja Sará-ékat, akik nagyon meglepődnek, és nem igazán értik, hogy miért kezd el érdeklődni régen látott lánya iránt.

2021.06.18., Péntek 22:00 – 49. rész

Miranda felkeresi Sarát, és arra kéri, hadd maradjon a lánya közelében. Sarát féltékenység gyötri: megtudja, hogy Verónica anyja Teót is felkereste az irodában. Virginia és Santiago üzlettársat keresnek, hogy menthessék a felhalmozott tokét. José És Teo aggódik a bankban történt zavaros ügyletek miatt. Demetrio felkeresi Verónicát, de a lány kiadja az útját, és a bankszámlával sem óhajt élni, amelyet férje az ő nevére nyitott.

A vipera 16-20. rész tartalma

2021.05.03., Hétfő 22:00 – 16. rész

Veronica azt mondja Demetrionak, érte hajlandó lemondani a filmsorozat főszerepéről, amit felkínáltak neki. Demetrio megkéri Teótol Veronica kezét. Veronica múltjáról nem esik szó, ám Demetrio elmondja, hogy a távoli birtokra szándékoznak költözni.

2021.05.04., Kedd 22:00 – 17. rész

Demetrio ünnepélyesen eljegyzi Veronicát. Sara és Teo legjobb barátai is vesznek az eseményen. Juan azonban kétségbeesésében egyre többet iszik és önmagából kikelve előbb négyszemközt, majd a társaság előtt is megszégyeníti Veronicát.

2021.05.05., Szerda 22:00 – 18. rész

Demetrio azzal gyanúsítja Veronicát, hogy Juan biztos nem véletlenül viselkedett olyan tűrhetetlenül az eljegyzési vacsorán. Veronica sértett önérzetétől hajtva visszaadja Demetrionak a gyűrűt. Juan egyre többet iszik és elmegy a szálloda bárjába, hogy megkeresse Demetriot.

2021.05.06., Csütörtök 22:00 – 19. rész

Veronica és Demetrio kibékülnek. Teodori kiakarja deríteni, hogy mi az igazság az abortusszal és a bankszámlával kapcsolatban. Egyre inkább az az érzése, hogy Veronica semmiben sem bűnös. Virginia Santiago kérésére kibérel egy autót, amit a fiú ellopat.

2021.05.07., Péntek 22:00 – 20. rész

A biztosítótársaság nyomozást akar indítani az ellopott autó ügyében. Demetrio ad még egy lehetőséget Veronicának, hogy meggondolja magát és ne menjen feleségül hozzá. Veronica megtudja, hogy nagy vagyon örökölt az édesapjától, de arra kéri a bácsikáját, hogy továbbra is ő kezelje a pénzét. Sara nem akarja, hogy Tona is Veronicával menjen.

Szólj hozzá!

A legtöbb ember ott hibázza el dalszöveg

Szendy Szilvi, Peller Károly – Ahol az ember felmászik a fára…