in

Ábel Anita gyászol: “Nyelem a könnyem…Subi…köszönöm”

Nyolcvanhat éves korában elhunyt Schubert Éva Kossuth-díjas színész, érdemes művész. A szomorú hírre Ábel Anita hivatalos oldalán reagált.

“Nyelem a könnyem…Subi…köszönöm, hogy ismerhettelek, hogy szerettél, és szerethettelek, hogy bíztattál mikor senki…hogy színésznő lehettem általad❤️❤️❤️❤️hogy eljöttél mindig megnézni, és ha nálad voltam finomsággal vártál, és mennyit nevettünk…mindig partner voltam neked, színpadon, és az életben…nem is tudom leírni, amit érzek, gondolok…megszakad a szívem! Isten veled! Szeretlek!” – íra a színésznő.

Schubert Éva több mint öt évtizedet töltött a színpadon, játszott többek között a Vígszínházban, a Vidám Színpadon és a Játékszínben. Több mint harminc filmben szerepelt, számos tévéjátékban láthatta a közönség.

A drámától a vígjátékig minden műfajban felejthetetlen alakítást nyújtó művészetéért, drámai erővel, humorral, sziporkázó szellemességgel megoldott szerepformálásaiért, a közönség iránti alázattal átitatott, példaértékű életpályája elismeréseként kapta meg 2013-ban a Kossuth-díjat.

Ugyanebben az évben Budapest díszpolgára lett.

Szólj hozzá!
Hirdetés
Hirdetés

Schubert Éva, nyugodj békében!

Gyász – a színésznő halálával “nagy embert vesztettünk el”