in

Ábel Anita reggel kiakadt: “elég volt…”

Hirdetés

Ábel Anita hivatalos oldalán osztotta meg gondolatait 2020 április 6-án.

“Ma reggel arra ébredtem, hogy nem bírom az emberek rosszindulatát, és elég volt…azt érzem egy fajta boxzsák vagyok, akibe bele lehet rúgni, szidni, megkérdőjelezni a tehetséget, bírálni az életet, megkérdőjelezni a szakmáját…és ahogy él, mert legalább addig sem kell a saját életével foglalkoznia senkinek!
Igen tudom🙋🏼‍♀️ megosztó személyiség vagyok. Van, aki nagyon szeret❤️, van, aki irtózik tőlem🤮, de mégis ember vagyok, elsősorban nő és anya, egész életemben hiteles próbáltam lenni, de még most is 45 évesen, van, aki kioktat, és úgy ír nekem, mintha a hülye gyereke lennék! Arra gondoltam befejeztem, nincs több közösségi felület, nincs több követőkkel való kapcsolattartás, mert elsősorban ezért vagyok jelen itt🙋🏼‍♀️❤️(az már csak plussz ha cégek azt gondoljak, hogy hiteles vagyok, hogy hirdessem őket! Az is megtisztelő.)”indul a bejegyzés.

Engem is megrémít a helyzet

“Nyilván én is érzékenyebb vagyok, és nekem is nehéz, és bár mindig mosolygok, és általában pozitív vagyok, engem is megrémít a helyzet, és a bizonytalanság!
Unom, hogy gonoszak vagyunk egymással, unom, hogy következmények nélkül beszólhatunk, bírálhatunk, ítélkezhetünk…
DE nagyon fontosak vagytok nekem🤗és borzasztó hálás azoknak, akik követnek itt az instán és a facen!
Éppen ezért az eltűnés helyett🙌🏼 a tisztítást választottam!‼️ Mindenkit, aki bántja a másikat vagy engem, bírál ítélkezik, csúnyán beszél, negatív kommentet ír: törlöm, tiltom! 💯Fölösleges megírni is‼️‼️
Szeretném ha ez a felület, értelmes párbeszédek terepe lenne, pozitív, szeretetteljes❤️❤️❤️
Köszönöm, azoknak, akik itt vannak és szeretik, azt amit csinálok, és bírják a stílusom, persze azzal sincs semmi baj, ha valaki nem, csak kultúráltan tegye💖🦋💖 maradjunk emberek! Ez a vágyam🙏🏻
Kiváncsi vagyok ki olvassa ezt a hosszú posztot végig?! 😂🙋🏼‍♀️🤟
Remélem sokan vagyunk, akik hasonlóan gondolkodnak! ❤️Pusziii
#vigyazzunkegymásra” – zárta sorait Ábel Anita.

Szólj hozzá!
Hirdetés
Hirdetés

Kovács Kati: Újra otthon

Első Emelet: Új harci dal