in

Álarcos énekes 2021 applikáció– rtl24 alkalmazás letöltés itt

Álarcos énekes 2021 applikáció– rtl24 alkalmazás letöltés itt!

Az RTL Klub rtl24 appja vasárnap esténként jelentkező Álarcos énekes műsorban is szerepet kap.

Vasárnap kezedben a döntés!

Az Álarcos énekesben a nézők is szavazhatnak! Frissítsd az RTL24 alkalmazást, és szavazz!

“Álarcos énekesSzenzációs négyes” szavazás részletes menete

A műsorral kapcsolatos szavazás szolgáltatás, elérhető az “RTL24” elnevezésű applikáción keresztül (azon belül a „SZAVAZÁS” funkció).

Az “RTL24” applikáció/alkalmazás IOS és ANDROID platformok alkalmazásáruházaiban található. Az applikáció/alkalmazás ingyenesen elérhető azon felhasználók/résztvevők számára, akik érvényes hozzáféréssel rendelkeznek az IOS és ANDROID platformok alkalmazásáruházaihoz, valamint rendelkeznek INTERNET hozzáféréssel.

Az ingyenesség minden esetben arra vonatkozik, hogy az applikáció/alkalmazás tulajdonosa az egyes áruházakból való letöltésekor díjat nem szed be, az applikáció/alkalmazás használata közben keletkező adatforgalomra az ingyenesség nem értendő, az költségekkel járhat.

Az “RTL24” applikációban található menürendszer és információ eléréséhez regisztráció és belépés szükséges.

A “szavazások” csak érvényes regisztrációval rendelkező felhasználóknak/résztvevőknek érhetőek el a belépés funkcióval.

Érvényes regisztráció/Belépés az applikációba/alkalmazásba

II.1. Minden felhasználó/résztvevő, aki rendelkezik érvényes „FACEBOOK” regisztrációval, és a „Belépés Facebookkal” gombra lép, azonnal be tud lépni, abban az esetben, ha az eredeti beállításaiban engedélyezte ezt a funkciót a FACEBOOK oldalán.

II.2 Minden felhasználó/résztvevő, aki rendelkezik érvényes „RTL MOST” profilhoz kapcsolódó regisztrációval, és a „Belépés RTL MOST PROFILLAL” gombra lép, azonnal be tud lépni (email és jelszó megadása).

II.3 Minden felhasználó/résztvevő, aki rendelkezik érvényes „Google” fiókhoz kapcsolódó regisztrációval, és a „Belépés Google PROFILLAL” gombra lép, azonnal be tud lépni (felhasználónév/email/telefonszám), ha az eredeti beállításaiban engedélyezte ezt a funkciót.

II.4 Minden felhasználó/résztvevő, aki sem a 7.1, sem a 7.2, sem a 7.3 alapján nem tud belépni az applikációba, a „REGISZTRÁCIÓ” gomb segítségével érvényes regisztrációt tud generálni. A regisztráció minden esetben a készülékek alapértelmezett böngészőablakában történik meg, mely szintén adatforgalmat generál. A felhasználó a regisztráció után az 7.1, 7.2 és 7.3 pont szerint tud az applikációba belépni.

Appletöltés itt

App letöltés google playről androidra
Appstore letöltés IOS-re

Szólj hozzá!
Hirdetés
Ajánló:

Dancing with the stars 2021 – Egy páros számára már véget ért a verseny

Mikor kezdődik az Álarcos énekes? Íme a válasz!