in

Álarcos énekes 2021 szavazó alkalmazás! – rtl24 app letöltés itt

Álarcos énekes 2021 szavazó alkalmazás! – rtl24 app letöltés itt!

Az RTL Klub rtl24 appja vasárnap esténként jelentkező Álarcos énekes műsorban is szerepet kap.

Vasárnap kezedben a döntés!

Az Álarcos énekesben a nézők is szavazhatnak! Frissítsd az RTL24 alkalmazást, és szavazz!

“Álarcos énekesSzenzációs négyes” szavazás részletes menete

A műsorral kapcsolatos szavazás szolgáltatás, elérhető az “RTL24” elnevezésű applikáción keresztül (azon belül a „SZAVAZÁS” funkció).

Az “RTL24” applikáció/alkalmazás IOS és ANDROID platformok alkalmazásáruházaiban található. Az applikáció/alkalmazás ingyenesen elérhető azon felhasználók/résztvevők számára, akik érvényes hozzáféréssel rendelkeznek az IOS és ANDROID platformok alkalmazásáruházaihoz, valamint rendelkeznek INTERNET hozzáféréssel.

Az ingyenesség minden esetben arra vonatkozik, hogy az applikáció/alkalmazás tulajdonosa az egyes áruházakból való letöltésekor díjat nem szed be, az applikáció/alkalmazás használata közben keletkező adatforgalomra az ingyenesség nem értendő, az költségekkel járhat.

Az “RTL24” applikációban található menürendszer és információ eléréséhez regisztráció és belépés szükséges.

A “szavazások” csak érvényes regisztrációval rendelkező felhasználóknak/résztvevőknek érhetőek el a belépés funkcióval.

Érvényes regisztráció/Belépés az applikációba/alkalmazásba

II.1. Minden felhasználó/résztvevő, aki rendelkezik érvényes „FACEBOOK” regisztrációval, és a „Belépés Facebookkal” gombra lép, azonnal be tud lépni, abban az esetben, ha az eredeti beállításaiban engedélyezte ezt a funkciót a FACEBOOK oldalán.

II.2 Minden felhasználó/résztvevő, aki rendelkezik érvényes „RTL MOST” profilhoz kapcsolódó regisztrációval, és a „Belépés RTL MOST PROFILLAL” gombra lép, azonnal be tud lépni (email és jelszó megadása).

II.3 Minden felhasználó/résztvevő, aki rendelkezik érvényes „Google” fiókhoz kapcsolódó regisztrációval, és a „Belépés Google PROFILLAL” gombra lép, azonnal be tud lépni (felhasználónév/email/telefonszám), ha az eredeti beállításaiban engedélyezte ezt a funkciót.

II.4 Minden felhasználó/résztvevő, aki sem a 7.1, sem a 7.2, sem a 7.3 alapján nem tud belépni az applikációba, a „REGISZTRÁCIÓ” gomb segítségével érvényes regisztrációt tud generálni. A regisztráció minden esetben a készülékek alapértelmezett böngészőablakában történik meg, mely szintén adatforgalmat generál. A felhasználó a regisztráció után az 7.1, 7.2 és 7.3 pont szerint tud az applikációba belépni.

Appletöltés itt

App letöltés google playről androidra
Appstore letöltés IOS-re

Szólj hozzá!
Hirdetés
Ajánló:

A védenc 2021 teljes film magyarul indavideo

Lucifer teljes 6. évad magyarul videa