in

Állatkertek éjszakája 2022 – infok itt!

Állatkertek éjszakája 2022 – infok itt!

2022-ben tizenegyedik alkalommal rendezik meg az Állatkertek Éjszakáját. A nagyközönséget mindenütt változatos programokkal, látványetetésekkel és más, a szokásos állatkerti látogatáshoz képest rendkívüli látnivalókkal várják augusztus 28-án

2022. AUGUSZTUS 26.

Állatkertek éjszakája a Szegedi Vadasparkban

2022-08-26 17:00 — 22:00

Különleges programmal készülünk augusztus 26-án, pénteken az Állatkertek éjszakájára.

Az országos programsorozathoz a Szegedi Vadaspark is évről-évre csatlakozik, és ahogy lenni szokott, egy földrészt állítunk a legnépszerűbb rendezvényeink középpontjába.

Állatkertek éjszakája 2022 Budapesten

Időpont: 2022. augusztus 26. 19:00 — 23:59

2022-ben ismét megrendezzük az állatkertbarátok számára az Állatkertek éjszakája programot.

Idén újra izgalmas programokkal várjuk az Állatkert barátait az Állatkertek Éjszakáján. Sok-sok kalandot és látnivalót tartogat a nyár utolsó péntekje.

Fóka show, elefánttréning, cápák közé merülő búvárok mellett a perzsa leopárdok látványetetését is megtekinthetik a látogatók. Botanikai előadás, kígyósimogató, lószerszámos zsákbamacska kvízjáték sem maradhat el, folyamatos programjainkon változatos módon ismerkedhetnek meg a résztvevők az éjszakai állatkerttel.

A Varázshegyben állati show-val várjuk a családokat, a levélvágó hangyák és a denevérek életének rejtélyei mellett lesz kígyóles, és ízeltlábú bemutató, de ismeretterjesztő előadásokra is várjuk az érdeklődőket. A Főkaputéren gólyalábasok, zsonglőrök, Fénycirkusz és akrobatikus led show kápráztatja vendégeinket. Színpadi produkciók sorát gazdagítja a Magyar Színház Kalandokon át című előadása.

Gólyalábas és zenés vendégfogadás után az Elysians produkció a Holnemvolt Vár területét tölti meg élményekkel, melyekhez akár a Szavannaház csodáin keresztül is eljuthatnak látogatóink. A Schaftner-féle körhinta és a Vurstli részen igazi nosztalgikus élményekben lehet részük. Mindezeken túl arcfestők és csillámfestők, állatos kézműves foglalkoztató és szelfibox, távcsöves megfigyelés várja látogatóinkat. Az Ausztrálháznál, Nagytónál és Nagysziklánál, valamint a Mesterségek udvaránál egész estés fényvarázslat színesíti majd az állatkerti éjszakát.

Az esti programra csak az erre szóló külön jegyek érvényesek, egyéb belépők, kedvezményes jegyek és az éves bérletek nem felhasználhatók. Jegyek elővételben (az esemény napján 22 óráig) a helyszíni pénztárakban és online is válthatóak.

Online jegyek már elérhetők ITT
Esőszabályzat

 

 

Szólj hozzá!

2022. augusztus 20. – a lottózók nyitvatartása

Házasodna a gazda 2022 szereplő – Vera gazdasszony