in

Alnatura nyereményjáték a Müllerben! A játék október 17-ig tart

Alnatura nyereményjáték a Müllerben! A játék október 17-ig tart.

Jubileumi nyereményjáték: Ünnepeljük együtt az Alnatura 5 éves fennállását a Müllerben!

Biotermékek sokszínű választéka az egész család számára: 2016 óta a Müller mintegy 800 Alnatura termékből álló szortimenttel várja az egészséges táplálkozás és a fenntarthatóság mellett elkötelezett vásárlóit.

Legyen szó akár bio babaételekről, vagy a mindennapi élethez szükséges természetes táplálékokról: az Alnatura 1984-es alapítása óta következetesen 100 százalékban bio élelmiszereket gyárt. A legmagasabb ökológiai szabványoknak megfelelő termékek esetében az Alnatura hosszú évek óta együttműködik olyan ökológiai gazdálkodási szövetségekkel, mint a Demeter és a Bioland. Az Alnatura termékeit az egyszerű receptek, a lehető legkíméletesebb feldolgozás, valamint az édesítőszerek és a só gazdaságos felhasználása jellemzi.

Az Alnatura és a Müller 5 éve együtt gondoskodnak az üzletekben fellelhető bio sokszínűségről – ezt a jubileumot szeretnénk Önnel is megünnepelni!

Vegyen részt a jubileumi nyereményjátékunkon és nyerje meg az 5 db Alnatura gasztro ajándékcsomag egyikét! Sok sikert a játékhoz!

Nereményjáték időtartama: 2021. október 4-17.

Bővebb – Alnatura nyereményjáték a Müllerben

The post Alnatura nyereményjáték a Müllerben! A játék október 17-ig tart appeared first on Ingyenes nyereményjátékok, lottószámok, vetélkedők egy helyen.

Szólj hozzá!
Hirdetés

Nyerj a Gyulaival! A játék november 28-ig tart!

Tesco ruházati akció – ekkor jár a 25% kedvezmény