in

Alvilág – tartalom, a szereplők névsora

Alvilág – tartalom, a szereplők névsora
Hirdetés

Alvilág – tartalom, a szereplők névsora.

Az Alvilág 2019-ben bemutatott magyar televíziós krimisorozat, amelynek írói Bodzsár Márk és Köbli Norbert. Az első epizódját 2019. február 19-én mutatta be az RTL Klub.

Történet: Bodzsár Márk; Köbli Norbert

Zene: Csengery Dániel

Kép: Szecsanov Martin

Rendező: Ujj Mészáros Károly

Főszereplő:
Balsai Móni (Nóra)
Schmied Zoltán (Ádám)
Miller Dávid (Máté)
Bujáki Zsófia (Natasa)
Cservák Zoltán (Bence)
Hevér Gábor (Ervin)
Molnár Levente (Steve)
Szirtes Ági (Anya)
Bezerédi Zoltán (Apa)
Pálmai Anna (Mariann)

Nóra (Balsai Móni) családját átjárja a bűn. Apja, bátyja, sőt a férje is drogban utazik – innen van pénz házra, kocsira, gondtalan életre. Nóra soha nem firtatja ezeket a kétes üzleteket – a maga részéről tisztes polgári életre neveli három gyermekét.
Ám egy nap egy motoros támadó lelövi a férjét és Nórának szembe kell néznie mindennel, ami felett addig szemet hunyt. Ez az a nap, amikor a tisztes polgári élet reménye örökre szertefoszlik. Ez az a nap, amikor a gyerekek jövője veszélybe kerül. Ez az a nap, amikor Nórának a férje helyére kell állnia, ha meg akarja menteni a családját.

A bűn mélyén találja magát: fenyegetések és zsarolások csapdájában – egy olyan világban, ahol mindennapos az emberrablás és a gyilkosság. Nóra gengszterektől és zsaruktól szorongatva kíséri meg a lehetetlent: megtalálni férje gyilkosát, bosszút állni… és mindeközben tisztának maradni a saját és gyermekei szemében.

Veres Ádám sógorával, Ervinnel és társukkal, Steve-vel drogcsempészetből él. Amikor Ervin nagyra tör és lenyúlja a rettegett maffiózó, Schneider hatalmas kokainszállítmányát, Nóra választás elé állítja férjét: vagy kiszáll a drogbizniszből, vagy a gyerekekkel elhagyja őt.

Hirdetés
Hirdetés

Szólj hozzá!

Aranyos! Így éneklik a gyerekek az Omega nagy slágerét

Zámbó Jimmy dalok

Zámbó Jimmy – Nézz le rám, ó Istenem