Ana három arca – szereplők, tartalom

Hirdetés

Ana három arca egy 2016-ban forgatott mexikói filmsorozat Angelique Boyer, Sebastián Rulli, David Zepeda és Pedro Moreno főszereplésével. A sorozat az 1995-ben készült Lazos de amor című telenovella remakeje.

Három ikertestvér, három különböző személyiség, akik évek óta boldog hazugságban élnek. Ám a halottnak hitt ikertestvér feltűnése borzalmas múltbéli tetteket, és titkolt szerelmi szálakat tár fel.

A sorozat epizódjai napjaink Mexikójában játszódnak, a történet kiindulópontja azonban egy húsz évvel korábbi, szörnyű autóbaleset. Az Álvarez del Castillo-család, a szülők és három, egypetéjű ikerlányuk az autóútról a folyóba zuhan. A szülők szörnyet halnak, az egyik kislány elmerül a vízben, a másik véres lábbal hever, eszméletlenül, a harmadik pedig hiába ébresztgeti a szüleit. A továbbiakban már a felnőtt lányok, három egészen különböző karakter sorsának alakulását követhetjük nyomon: az életerős, örök intrikus, sugárzó Ana Leticia és a balesetben maradandóan megsérült Ana Laura a nagymamájukkal élnek, Mexikóvárosban. Harmadik testvérüket, Ana Lucíát mindenki halottnak hiszik, holott ő egy másik anya gyermekének hiszi magát.

A sorozat a TV2-n látható hétköznaponként 15:45-től.

Stáblista:

Szereplők

Ana Lucía / Ana Leticia / Ana Laura: Angelique Boyer
Marcelo: Sebastián Rulli
Ramiro: David Zepeda
Ernestina: Susana Dosamantes
Soledad: Blanca Guerra

Alkotók

RENDEZŐ: Sergio Catano, Claudio Reyes

FORGATÓKÖNYVÍRÓ: Liliana Abud, Juan Carlos Alcalá, Graciela E. Izquierdo, Rosa Salazar Arenas, Fermín Zúniga

OPERATŐR: Manuel Barajas, Armando Zafra

EXECUTIVE PRODUCER: Angelli Nesma

VÁGÓ:
Alfredo Juárez, Octavio Lopez, Daniel Rentería

Hirdetés
Hirdetés

Szólj hozzá!

Watch Dragon ball super