Az Első Emelet énekese újra színpadon – jön a Pop&Folk

Hirdetés

Az Első Emelet egykori énekese  érdekes koncerttel készül. Íme a meghívó, amit maga az énekes küldött a zenebarátoknak.

“Örömmel tájékoztatlak, hogy 2016. október 28-án 19:30-kor kerül megrendezésre Pop&Folk című koncertem a RaM Colosseumban Budapesten.

Nem véletlenül kapta a koncert a Pop&Folk címet, hiszen az előadás folyamán, a popzenébe belecsempésszük a magyar népzene csodás hangszereit, kicsit megbolondítva a már jól ismert dalokat.” – kezdte Kiki.

“Ebben segítségemre lesznek nagyszerű vendégeim, Illényi Katica Liszt Ferenc-díjas hegedűművész, Magyarország Érdemes Művésze, Fehér Zsombor a Kerekes Band frontembere furulyán, Ott Rezső hangszeres polihisztor harmonikán és Unger Balázs cimbalmon, a Cimbaliband cimbalmos énekese. A zenei hátteret, állandó zenésztársaim Berkes Gábor billentyűn, Hastó Zsolt ütőhangszereken és dobon valamint Dandó Zoltán gitáron biztosítják majd.” – folytatta az énekes.

“A dalok között hallhatóak lesznek a számomra legkedvesebb Első Emelet dalok, korábbi szóló-, és legújabb dalaim, az Engedd el valamint az Útitárs, de természetesen néhány nagy közönség kedvenc is elhangzik majd!

Várlak szeretettel október 28-án pénteken a RaM Colosseumban, de addig is kísérd figyelemmel Facebook oldalamat friss hírekért, média megjelenésekért.” – zárta sorait.

Hirdetés
Hirdetés

Szólj hozzá!

Watch Dragon ball super