1

A volt Első Emelet két tagjának nagy bejelentése

Hirdetés

A 2013-ban végleg leköszönt Első Emelet zenekar máig is aktívan muzsikáló két volt tagja, Patkó Béla Kiki és Berkes Gábor, gondolt egyet és csináltak egy új formációt, Emelet Projekt elnevezéssel.

A név hallatán arra gondolhatnánk, hogy a méltán ikonikus zenekarnak mondott EE dalait hallhatják azok, akik koncertjeikre látogatnak majd.

Nem áll messze a valóságtól, az, aki így gondolja, hiszen a két előadó nem szeretné ha elvesznének a dalok, de új értelmet kaptak, más  hangszerelésben és előadásban kerülnek színpadra.

Az ötletet, Patkó Béla Kiki az elmúlt években adott önálló koncertjei adták, ugyanis ezeken a koncerteken az átdolgozott EE dalok mellett, helyet kaptak Kiki régebbi és újabb szóló dalai is. Így lesz ez most is, azzal a kivétellel, hogy nem kizárólag akusztikus, hanem nagykoncert hangszerelésben is.

Béla és Gábor, az Emelet projek-tel párhuzamosan, továbbra is dolgoznak önálló munkáikon. Kiki szeretne minél több új dallal előrukkolni, Gábor pedig a Rapülőkkel és színházi darabokon is dolgozik.

Ahogy az eddigi koncerteken, így most is két nagyszerű zenész csatlakozik a „Projekhez”.

Várjuk a fejleményeket, és éljenek tovább az Első Emelet dalok.

Hirdetés
Hirdetés

Szólj hozzá!

Watch Dragon ball super