in

Az emberek nem hülyék – ezt írták Hofi Gézáról 1994-ben

Az emberek nem hülyék címmel jegyzet jelent meg a Békés Megyei Hírlapban 1994 januárjában. Mutatjuk a cikket.

“Nevetni mindenki szeret, sokan az okos gondolatokat is kedvelik, a kettő együttes megjelenése számomra mindig ünnepet jelent. Talán ezért is szeretem Hofi Gézát, s közkedveltsége igazolja, hogy sokan gondolkozhatunk humor és bölcsesség dolgáról ugyanúgy.”

Hofi Géza megnyugtató válasza

“A tévé Stúdió ’94 című ez évi első adásának exkluzív interjút adott Hofi Géza, s a maga tömör szókimondásával felelgetett a riporter kérdéseire. Egyik válasza nemcsak tetszett, de roppant meg is nyugtatott. A műsorvezető azt a vádat szegezte a művésznek, hogy ő a színpadról ugyanúgy elkeseríti hallgatóit, mint az újságírók az olvasókat. No erre mondta Hofi, hogy az emberek nem hülyék. Egyszer ugyan mindenkit be lehet csapni, de másodszor már nehezebb. Ezért ő a színpadról mindig a valóságot mutatja be, s arról már nem tehet, hogy napjainkban az olyan, amilyen.

így vannak ezzel a mikiegereknek elkeresztelt újságírók is, akik gálád módon áremelések idején nem árcsökkenésekről írnak. Valószínűleg az olvasók sem attól lesznek búskomorak, hogy áremelésről olvasnak, hanem azért, mert a boltban több pénzt kell kifizetni ugyanazért az áruért.”

Szólj hozzá!
Hirdetés

Mennyire ismered Kovács Katit? Kvíz

Republic – A lassú képek városa