in

Az énekesnő falnak ütközött Budapesten

Hirdetés

A fitnesz lady, egykori énekesnő nagyot repült járművével.

Bíró Ica élete első gokartozása nem indult túl szerencsésen, hiszen a nagy sebesség miatt falnak ütközött a SportVerda forgatása közben. A csinos sportoló kisebb karcolásokkal megúszta a balesetet, majd újult erővel száguldott tovább, kiváló teljesítménnyel.

– Úgy emlékeztem, hogy gokartoztam már, de akkor derült ki, hogy összekevertem a dodzsemmel. Mielőtt beültem a kis szerkezetbe, Tordai István, műsorvezető felhívta a figyelmem, hogy eleinte csak óvatosan próbálgassam a gokartozást, de sajnos nem hallgattam rá. Nyomtam a gázt, ahogyan csak tudtam, így gyorsan vettem a kanyart, aztán hirtelen szárnyakat kaptam. Szó szerint repültem, majd felkaptattam a gumifalra, de szerencsésen megúsztam, viszont nagyot repültem. Bevallom, megijedtem, de csak apró sérülést szenvedtem, a térdemet ütöttem be. Ám azt meg kell hagyni, hogy a történtek után visszafogtam a tempót, és elég jó időket futottam, még tíz kört vezettem. Legközelebb hallgatok Istvánra, aki szintén meglepődött, odajött hozzám, hogy megnézze, minden rendben van-e velem – mesélte a fitneszedző, aki az életben óvatos vezetőként járja az utakat, a biztonságos közlekedés híve.

A műsorvezető, Tordai megszokta, hogy időnként balesettel kell számolnia, így felkészülve és összeszedetten segített Icának.

– Szerencsére ezúttal sem történt komolyabb baj, Ica bátor vezető, ezért indult el száguldva. De mivel még sosem használta ezt a járművet, nem érezte, mikor kell bevenni a kanyart. A kis eset után ismét vakmerően ült a volán mögé, és kiválóan vette a többi kanyart.

Szólj hozzá!
Hirdetés
Hirdetés

Elhunyt Németi Rudolf

Megszűnik a Benkó Dixieland Band? Íme az igazság!