in

Az érzelmek tengerén 1. évad 44. rész magyarul videa: nézd meg online!

Az érzelmek tengerén 1. évad 44. rész magyarul videa: nézd meg online!

Az érzelmek tengerén (eredeti cím: Kalbimdeki Deniz) 2016 és 2018 között bemutatott török televíziós drámasorozat, amit Hakan İnan rendezett. A főszereplői Özge Özberk és Kutsi.

Törökországban 2016. október 22-től 2018. március 12-ig sugározta a FOX TV. Magyarországon a Duna Televízió sugározza 2022. február 21-től.

Új török sorozat érkezett a Duna Tv –re. A világszerte közel nyolcvan országban bemutatott Az érzelmek tengere című széria főszereplője Özge Özberk, díjnyertes színésznő, és Kutsi, a hazájában népszerű énekes. Törökországban a sorozat két évadon át volt látható szombat esténként.

Deniz egy varázslatos burokban él, megvan mindene, amit csak egy nő kívánhat; sármos férj, két szép gyerek, vagyon, csodás otthon. Gondtalan élete következtében, a nő jóindulatú, naiv és szeretettel teli. El sem tudja képzelni, hogy mindennek valamikor vége lehet.

Pedig amikor a férje, Alihan, – akit nyomasztanak a cége dolgai, a mindennapok monotonitása, a családdal járó nehézségek – elhagyja, kénytelen szembenézni a zord valósággal, a világnak azzal a felével, ahol a mindennapi betevő előteremtése is komoly gond. Fogalma sincs, hogy Alihan egy fiatalabb nő kedvéért hagyja el, akivel új, gondtalan életet kezdhet. Ráadásul mindenben Deniz kebelbarátnője, az ármányos Hulya segítette.

Deniz új életet kezd, megpróbál munkát vállalni, új otthont teremteni, ám döbbenten tapasztalja, hogy fogalma sincs, hogyan működnek a dolgok Isztambul szegénynegyedében. A rideg valóság pofonként éri, így fordulhat elő, hogy a ház, amit bérel, valójában nem a bérbeadóé, hanem a vidékről visszatérő Miraté, a karakán, jóképű és nem utolsósorban megbízható lóidomáré. Mirat azonban nem egyedül jön vissza, hanem Diyarral, akiről mindenki azt hiszi, hogy a férfi felesége, valójában a családja bosszújától megmentett fiatal lány. Deniznek és gyerekeinek be kell illeszkednie a pletykás szomszédokkal, hamis feltételezésekkel és kihívásokkal teli világba. Az eleinte összetört és kétségbeesett asszony azonban fokozatosan magára talál, amiben Mirat először csendes szimpátiája, majd egyre inkább szerelemmé erősödő érzései is segítik.
Egy nő története nemcsak a szerelemről, hanem az újrakezdésről, arról, hogyan tanul meg talpra állni, akkor is, ha pont az az ember csapja be, akiben feltétel nélkül hitt Vajon Deniz képes –e újra bízni egy másik férfiban?

A sorozat ezen epizódja egyelőre nem érhető a videa oldalán.

Nézd meg a sorozat epizódjait itt – Az érzelmek tengerén

Szólj hozzá!
Hirdetés

Szerelem és más bajok 5. rész magyarul videa – nézd meg online

Az érzelmek tengerén 1. évad 45. rész magyarul videa: nézd meg online!