in

Az ígéret – íme a tartalom

Az ígéret – íme a tartalom.

Az ígéret 1. évad, 102-103. rész tartalma

2021.05.31., Hétfő 12:10 – 1. évad, 102. rész

Cemre átmegy Cavidanhoz, aki elmondja neki, hogy Reyhan visszajött a villába. Cemre még mindig azt hiszi, hogy majd elmegy, de rá kell jönnie, hogy Reyhan marad annak ellenére is, ami történt. Emirnek eszébe jut, hogy egy nő tényleg becsöngetett hozzá, és elhatározza, hogy megkeresi őt. Leyla megparancsolja Tacinak, hogy maradjon a boltban a rablás idején. Taci aggódik Leyláért, és megpróbálja rávenni, hogy szálljon ki, és menjen vissza Kemalhoz. Leyla és Talaz végül mégis elindulnak…

2021.06.01., Kedd 12:10 – 1. évad, 103. rész

(évadzáró epizód)

Hikmet kikéri a dokumentumot, amin Cavidan meghamisította a dátumot. Leyla és Talaz a tetőn állnak, és Leyla Talaz szemére veti, hogy elárulta őt. Hikmet összehívja az egész családot. Elmondja nekik, hogy el akar válni Cavidantól amiatt, amit Reyhannal tett…

Az ígéret 1. évad, 88-92. rész tartalma

2021.05.10., Hétfő 12:20 – 1. évad, 88. rész

Leyla meglátogatja az apját a kórházban, és Talaz azt hazudja neki, hogy Kemal akarta megöletni őt. Leyla nem hiszi el, beszél Kemallal, de Kemal hozza a szokásos formáját, és megbántja Leylát, aki ezután már hajlik arra, hogy higgyen az apjának. Emir hazamegy, és meglátja Reyhant az udvaron. Annyira megörül neki, hogy gyakorlatilag szerelmet vall. Később Zafer arra biztatja, hogy tényleg tegye meg. Suna megmutatja a családnak, hogy tudja mozgatni a lábujjait. Emir beszélni akar Reyhannal, de ő finoman lerázza.

2021.05.11., Kedd 12:20 – 1. évad, 89. rész

Reyhannak végül sikerül elkerülnie, hogy beszélnie kelljen Emirrel. Yonca felhívja Emirt, és elmondja neki, hogy Cemre magához tért. Reyhan el akar menni Emirrel másnap Cemréhez. Kemal megtudja, hogy Talaz benne volt egy rablásban, és megkéri Mehmetet, hogy tudjon meg minden részletet erről. Yonca beszél Cemrével, és kiderül, hogy nem emlékszik Reyhanra. Úgy tűnik, hogy az utóbbi néhány hónap kiesett Cemre emlékezetéből. Cavidan, Emir és Reyhan meglátogatják Cemrét. Cavidan azt gyanítja, hogy Cemre csak megjátssza, hogy nem emlékszik Reyhanra. Otthon Emir végre elmondja, Reyhannak, hogy megváltozott, és mostantól minden másképp lesz, de Reyhan nem hisz neki.

2021.05.12., Szerda 12:20 – 1. évad, 90. rész

Kemal azt hiszi, Leylának köze van a feljelentéshez, de Leyla tagadja. Kemal elmegy a rendőrökkel. Cemre behívja Emirt a kórházba, és Cavidan is vele megy. Amikor Emir telefonál, Cavidan egy ártatlannak tűnő kérdéssel kihúzza Cemréből, hogy emlékszik még az utóbbi néhány hónapra is. Kemal az ügyvédjétől megtudja, hogy az illető, aki leszúrta Talazt a börtönben, azt vallja, hogy Kemal fizette le. Reyhan sírás közben véletlenül összetöri a bekeretezett esküvői fotót, és attól tart, Emir azt fogja hinni, direkt tette. Talazt hazaengedik a kórházból. Felhívja egy barátja, és elmondja neki, hogy Kemal a rablás körül szaglászik.

2021.05.13., Csütörtök 12:20 – 1. évad, 91. rész

Cavidan elmondja Reyhannak, hogy Cemre megpróbálja elcsábítani tőle Emirt, és csak kihasználja, hogy Emirnek bűntudata van a baleset miatt. Kemalt kiengedik, mert Talaz visszavonta a vallomását. Később beszél Mehmettel, és megtudja, hogy talált bizonyítékokat Talaz ellen. Mehmet továbbá említ egy nevet, Hamdi Karát. Emir hazamegy, és elmondja Reyhannak, hogy rájött, már csak azt akarja, hogy Reyhan boldog legyen. Felajánlja, hogy ha Reyhan azt akarja, akkor legyenek csak barátok. Cemre felhívja Emirt, és elhívja pecázni. Megegyeznek, hogy másnap el is mennek.

2021.05.14., Péntek 12:00 – 1. évad, 92. rész

Cemre reggel átmegy Emirhez, hogy elmenjenek pecázni. Reyhan nem akar velük tartani, mert Emir nem kérdezte meg tőle, hogy akar-e menni. Cavidan elmondja Reyhannak, hogy szerinte Cemrének nincs emlékezetkiesése. Suna ráveszi Reyhant, hogy mégis menjen velük, ám amikor Reyhan kiért a kocsihoz, azt látja, hogy Emir átöleli Cemrét. Nem tudja, hogy Cemre sírást színlelt azért, hogy Emir átölelje. Talaz elmegy Kemalhoz, hogy bocsánatot kérjen tőle, de Kemal nem dől be neki. Leyla haragszik, amiért Kemal nem bocsátott meg az apjának. Később Kem

Az ígéret 1. évad, 83-87. rész tartalma

2021.05.03., Hétfő 11:55 – 1. évad, 83. rész

Melike elmondja Reyhannak, hogy Suna lemondta az időpontját az orvosnál, ezért Reyhan felhívja a doktornőt, és megígéri Sunának, hogy elmegy vele. Leyla hiába kéri Kemalt, hogy engedje ki, ő hajthatatlan marad, mivel Leyla továbbra is ki akarja hozni Talazt a börtönből. Hatice áthívja vacsorára Emirt és Reyhant. Zeynep megvédi Nigart Hikmet előtt, ezért Nigar egy kicsit megenyhül Zeynep iránt. Reyhan épp indulni készül az orvoshoz, de tintás lesz a keze, ezért leveszi a gyűrűjét, hogy lemossa a tintát. Nigar meglátja a gyűrűt, és felpróbálja, de nem tudja levenni, ezért inkább kimenekül.

2021.05.04., Kedd 12:35 – 1. évad, 84. rész

Suna továbbra sem akarja a kezelést, de az orvosa megkéri Reyhant, hogy próbálja meg motiválni őt. Emir otthon meglátja, hogy Reyhan a gyűrűje nélkül ment el, ezért csalódott és dühös lesz. Kemal nem hajlandó kihozni Talazt a börtönből, ezért Leyla összetör egy poharat a fején, és megígéri neki, hogy ez még csak a kezdet. Később Kemal nem tudja bekapcsolni a laptopját, mert Leyla megbuherálta. Leyla csak akkor hajlandó megjavítani, ha Kemal megteszi, amit kér.

2021.05.05., Szerda 12:35 – 1. évad, 85. rész

Reyhan megpróbálja ösztönözni Sunát, hogy ne adja a fel a reményt, és ő is akarja a gyógyulását, amiből óriási vita kerekedik a két nő között. Ezután Suna búcsúlevelet ír, és elmegy otthonról. Emir Reyhant okolja, amiért megbántotta, és elüldözte a húgát. Majd a család a vezérletével keresni kezdi a lányt. Cavidan kétségbeesik, Cemre viszont titkon örül, mert tudja, ha Sunának baja esik, azt Emir sosem bocsátja meg Reyhannak. Kemal elvállalja Talaz védelmét, de azzal a feltétellel, hiogyha a férfit felmentik, örökre eltűnik az életükből, és Leylát sem használja ki többé.

2021.05.06., Csütörtök 12:35 – 1. évad, 86. rész

A család továbbra is keresi Sunát. A lány a parkban találkozik Tacival, akinek a hatására úgy dönt, mégis inkább hazamegy. Mindenki megkönnyebbül. Egyedül Reyhannak van lelkifurdalása. Magát okolja Suna eltűnéséért, és mert Emir is neheztel rá, fél a következményektől. Cemre azonban egyre inkább reménykedik a sikerében, miután meggyőződése, hogy Emir nem fogja megbocsátani Reyhannak, hogy ilyen helyzetet idézett elő. Suna döbbenten megállapítja, hogy meg tudja mozdítani a lábát.

2021.05.07., Péntek 12:35 – 1. évad, 87. rész

Miután Emir megtudja Melikétől, hogy Reyhan is Cemre kocsijában volt, azonnal a kórházba indul. Yonca elmondja neki, hogy Cemre túl fogja élni a balesetet, ám Reyhanról nem tud semmit. Emirt egy másik kórházba irányítják, ahová szintén vittek sebesülteket a balesetből. Ám ott sem tudnak semmit Reyhanról, viszont a rendőrségtől felhívják Emirt, mert megtalálták Reyhan összeégett táskáját Cemre autójában.

Az ígéret 1. évad, 78-82. rész tartalma

2021.04.26., Hétfő 12:00 – 1. évad, 78. rész

Cemre eldönti, hogy feltárja az érzéseit Emirnek. Úgy gondolja, ha bevallja neki, hogy szerelmes belé, a férfi őt fogja választani Reyhan helyett. Yonca igyekszik lebeszélni erről, de hiába. Ám amikor a lány felkeresi Emirt, hogy szerelmet valljon neki, a férfi nem hallgatja meg. Ettől pedig Cemre teljesen kiborul. Ismet megjelenik a Tarhun háznál, és Emir szembesül azzal, hogy Ismet nő.

2021.04.27., Kedd 12:00 – 1. évad, 79. rész

Emir segít Reyhannak a festésben, ám el kell mennie munkaügyben, de előtte még elmondja Reyhannak, hogy négykor várja őt a parton. Cavidan bezárja Zeynepet a WC-be, és Reyhan engedi ki, amikor hazaérkezik. Cavidan hírt kap a könyvelőjétől, hogy kiveheti az osztalékát, és mivel Hikmet ráparancsolt, hogy hozza vissza a brosst, felhívja Refiket, hogy elmegy érte. Reyhan kihallgatja a beszélgetés végét, és azt hiszi, Cavidan vissza akarja vinni Zeynepet a mostoha anyjához.

2021.04.28., Szerda 12:00 – 1. évad, 80. rész

Miközben Cavidant és Reyhant fogva tartják, Reyhan reménykedik, hogy Emir meghallgatja az üzenetet, és eljön értük. Cavidan elmondja Reyhannak, hogy azért fordult uzsorásokhoz, mert pénzt akart adományozni Süheyla társaságának. Egy nincstelen családba született, de végül feláldozta őket azért, hogy találkozzon Hikmettel és a felesége legyen. A társaság pedig azért ilyen fontos neki, mert ha felvennék, talán elfelejthetné a múltját. Kemal megtudja Mehmettől, hogy Talaznak igen hosszú a bűnlistája, és Leyla valószínűleg nem is az ő lánya.

2021.04.29., Csütörtök 12:00 – 1. évad, 81. rész

Emir megtalálja, hol tartják fogva Cavidant és Reyhant, és sikerül megmentenie őket, mielőtt kivégeznék őket. Talaz elmegy Leyláért, ám Kemal nem engedi, hogy elvigye. A szemére hányja, hogy Leyla nem is az ő lánya. Ekkor megérkeznek a rendőrök, és elviszik Talazt, mert valaki feljelentette. Leyla utána akar menni, ezért Kemal elviszi. Hikmet iszonyúan dühös Cavidanra, és ezért megparancsolja neki, hogy írja a nevére a cég részvényeit, továbbá letiltja a bankkártyáit.

2021.04.30., Péntek 12:00 – 1. évad, 82. rész

A Ramadán kezdetét veszi. Hikmet örömmel ülteti az asztala köré a családját, hogy a viszontagságos napok után végre nyugalomban ünnepeljenek. Emir szeretne visszajelzést kapni Reyhantól az érzéseit illetően, de sehogy sem talál alkalmat, hogy beszéljen a feleségével. Rendre megzavarják őket, vagy Reyhan elsiet. Mígnem kihallgatja egy beszélgetésüket Cavidannal, melyből arra következtet, hogy Reyhan nem szereti és nem is akar tőle többet.

Az ígéret 1. évad, 78-82. rész tartalma

2021.04.26., Hétfő 12:00 –
Az ígéret 1. évad, 78. rész

Cemre eldönti, hogy feltárja az érzéseit Emirnek. Úgy gondolja, ha bevallja neki, hogy szerelmes belé, a férfi őt fogja választani Reyhan helyett. Yonca igyekszik lebeszélni erről, de hiába. Ám amikor a lány felkeresi Emirt, hogy szerelmet valljon neki, a férfi nem hallgatja meg. Ettől pedig Cemre teljesen kiborul. Ismet megjelenik a Tarhun háznál, és Emir szembesül azzal, hogy Ismet nő.

2021.04.27., Kedd 12:00 –

Az ígéret  1. évad, 79. rész

Emir segít Reyhannak a festésben, ám el kell mennie munkaügyben, de előtte még elmondja Reyhannak, hogy négykor várja őt a parton. Cavidan bezárja Zeynepet a WC-be, és Reyhan engedi ki, amikor hazaérkezik. Cavidan hírt kap a könyvelőjétől, hogy kiveheti az osztalékát, és mivel Hikmet ráparancsolt, hogy hozza vissza a brosst, felhívja Refiket, hogy elmegy érte. Reyhan kihallgatja a beszélgetés végét, és azt hiszi, Cavidan vissza akarja vinni Zeynepet a mostoha anyjához.

2021.04.28., Szerda 12:00 –
Az ígéret 1. évad, 80. rész

Miközben Cavidant és Reyhant fogva tartják, Reyhan reménykedik, hogy Emir meghallgatja az üzenetet, és eljön értük. Cavidan elmondja Reyhannak, hogy azért fordult uzsorásokhoz, mert pénzt akart adományozni Süheyla társaságának. Egy nincstelen családba született, de végül feláldozta őket azért, hogy találkozzon Hikmettel és a felesége legyen. A társaság pedig azért ilyen fontos neki, mert ha felvennék, talán elfelejthetné a múltját. Kemal megtudja Mehmettől, hogy Talaznak igen hosszú a bűnlistája, és Leyla valószínűleg nem is az ő lánya.

2021.04.29., Csütörtök 12:00 –
Az ígéret 1. évad, 81. rész

Emir megtalálja, hol tartják fogva Cavidant és Reyhant, és sikerül megmentenie őket, mielőtt kivégeznék őket. Talaz elmegy Leyláért, ám Kemal nem engedi, hogy elvigye. A szemére hányja, hogy Leyla nem is az ő lánya. Ekkor megérkeznek a rendőrök, és elviszik Talazt, mert valaki feljelentette. Leyla utána akar menni, ezért Kemal elviszi. Hikmet iszonyúan dühös Cavidanra, és ezért megparancsolja neki, hogy írja a nevére a cég részvényeit, továbbá letiltja a bankkártyáit.

2021.04.30., Péntek 12:00 –
Az ígéret 1. évad, 82. rész

A Ramadán kezdetét veszi. Hikmet örömmel ülteti az asztala köré a családját, hogy a viszontagságos napok után végre nyugalomban ünnepeljenek. Emir szeretne visszajelzést kapni Reyhantól az érzéseit illetően, de sehogy sem talál alkalmat, hogy beszéljen a feleségével. Rendre megzavarják őket, vagy Reyhan elsiet. Mígnem kihallgatja egy beszélgetésüket Cavidannal, melyből arra következtet, hogy Reyhan nem szereti és nem is akar tőle többet.

Az ígéret 1. évad, 73-77. rész tartalma

2021.04.19., Hétfő 12:00 –
Az ígéret  1. évad, 73. rész

Emir és Reyhan Zeynep nyomára akad. Sikeresen kiszabadítják a lányt az elrablóitól, majd hazaviszik. Emir áthívja Kemalt, hogy megbeszéljék a közelgő tárgyalás részleteit. Nedret kérésére Kemal Leylát is magával viszi, hogy ő is megismerkedjen a család többi tagjával. A lányra Cavidan nem tesz jó benyomást. Már lenyugodnának a kedélyek, amikor a háznál megjelenik Belma a rendőrséggel, akiknek azt állította, hogy Reyhanék elrabolták tőle Zeynepet.

2021.04.20., Kedd 12:00 –

Az ígéret 1. évad, 74. rész

Emir visszahozza Zeynepet a mostohaanyjától. Eléri az asszonynál, hogy mondjon le a lányról, mert tanúsítani fogja a rendőröknek, hogy többször is bántalmazta. Reyhan nem győz neki hálálkodni. Emirt ugyanakkor gyötri a bűntudat, amiért nem hitt Reyhannak, és mindenfélével vádolta. Szeretne tőle bocsánatot kérni, de egyelőre keresi az alkalmat. Cemre bajba kerül. Nem tud kijutni a vidéki házból, ahol Zeynepet fogva tartották. Belma ugyan rátalál és kimenti, de az anyjánál továbbra sem jelentkezik.

2021.04.21., Szerda 12:00 –
Az ígéret 1. évad, 75. rész

Talaz mindenképp azt akarja, hogy Leyla hazamenjen, ezért Kemal elmegy, hogy beszéljen vele. Nem tudja meggyőzni Talazt, hogy gondolja meg magát, de Talaz száján kicsúszik az, hogy amióta Leyla nála van… Kemal gyanakodni kezd. Cavidan meghívja magához délutánra Süheylát és a társaság néhány tagját. Megtudja, hogy péntekig van ideje adakozni a számukra, mert akkor lesz a tagfelvétel. Azonban nem tud annyi pénzt szerezni addig, amennyit szeretne, ezért a könyvelőjétől kér tanácsot. Ő azt javasolja, hogy tegye zálogba valamelyik ékszerét, de Cavidan először erről hallani sem akar.

2021.04.22., Csütörtök 12:00 –
Az ígéret  1. évad, 76. rész

Leyla és Kemal veszekednek azon, hogy Kemal elment Talazhoz. Végül Kemal megbántja Leylát, hogy lezárja a vitát. Sehriye azt tanácsolja Kemalnak, hogy ne viselkedjen így Leylával, azonban erre Kemal Sehriyét is megbántja. Sehriye úgy dönt, elmegy a házból. Emir féltékeny, mert azt hiszi, hogy Burak férfi. Suna észreveszi, hogy valami baja van, és azt hiszi, veszekedtek Reyhannal.

2021.04.23., Péntek 12:00 –
Az ígéret 1. évad, 77. rész

Emirt továbbra is bosszantja Ismet kiléte. Továbbra sem tudja, hogy egy hölgyről van szó, így amikor Reyhan még egy hatalmas csokor virágot is kap a főnökétől, eluralkodik rajta a féltékenység. Sunának tetszik, hogy ilyennek látja a bátyját, és bízik abban, hogy jót tehet a kapcsolatuknak Reyhannal, ezért nem árulja el neki, hogy Ismet nem férfi. Sehriye összeveszik Kemallal, eljátssza, hogy felmond, és eljön a háztól. De teszi ezt azért, hogy ne Leyla menjen el, amit el is ér, hiszen a lány nem hagyná magára Masalt.

Szólj hozzá!

Exatlon Hungary 2021 nézői vélemények

Arany János versei – íme a leghiresebb Arany költemények

Arany János versei – íme a leghiresebb Arany költemények