in

Az M3 reggel közölte – folytatódik a népszerű sorozat

Horgonyt fel minden hétköznap 18 óra után! Indul a Szerelemhajó második évada! – adta hírül az M3 csatorna.

Egy legendás, 1970-es évekbeli amerikai sorozat kerül most első ízben a magyar nézők elé az M3 műsorán: a Szerelemhajó 1977-es indulása után tíz évadon keresztül járta a világ tengereit, újabb és újabb érzelmi kalandokra víve sztárokkal teli utazóközönségét és természetesen a nézőket.

Olyan régi nagy hollywoodi sztárok tűnnek fel a fedélzeten, mint Lillian Gish, Ginger Rogers, Mickey Rooney, Lana Turner, Olivia de Haviland, Janet Leigh, Gina Lollobrigida, Vera Miles, Donna Reed, Joan Fontaine, Vincent Price, Ernest Borgnine, Mel Ferrer; olyan a korszak más sorozataiból ismert arcokat láthatunk viszont, mint Patrick Duffy, Bill Bixby, Jaclyn Smith, Linda Evans, David Hasselhoff, Antonio Fargas vagy Telly Savalas; illetve olyan későbbi sztárokat láthatunk fiatalon, mint Tom Hanks, Tim Robbins, Kathy Bates, Billy Crystal, Jamie Lee Curtis, Leslie Nielsen vagy Michael J. Fox, de még a popart legenda Andy Warhol és a popsztár Janet Jackson és Sonny Bono is felszállnak.

Mai epizódok: Lakatlan szigeten / A kutatás / Isaac szabadsága
Isaac a szabadságát hol másutt töltené, mint a hajón, ahol igyekszik elhitetni magáról az egyik hölgyutas előtt, hogy ő nagymenő vállalkozó. Egy ifjú hölgy soha nem látott édesanyját keresi a hajón. Stubing kapitány, Doki, Pocok és Julie néhány utas társaságában ellátogatnak egy lakatlan szigetre, ahol foglyul ejti őket egy bolondos remete.

Szólj hozzá!

A rendőrség 8 előtt közölte – titkos bejáratot találtak

Ilyen édes baba volt Szulák Andrea