in

Balatonföldvári Sörnapok  2022 – Íme a fesztivál részletei!

Balatonföldvári Sörnapok 2022

2022. július 27 – 31.

A VI. Balatonföldvári Sörfesztivál 2022. július 27-31. Komoly arzenállal érkezünk, hisz lager, lambic, pilseni, APA, IPA, EPA, barna, félbarna, gyümölcsös, szezonális, alkoholmentes és búza söröket is prezentálunk magyar, angol, belga, német és cseh honból, a teljesség igénye nélkül.

Közel 25 kiállító több mint 100 féle csapolt és üveges sörrel vár titeket a nyár idusán, a balatonföldvári Fesztivál téren, közvetlenül a Balaton partján.

A sörnapok látogatóit hazai és nemzetközi, kis- és nagyüzemi sörfőzdék egyaránt várják. A könnyed lágerek és frissítő gyümölcsös sörökön túl az igazán bátrak testes stoutokkal is koccinthatnak a balatoni nyárban. Természetesen a citrusos IPA-k, a kiegyensúlyozottabb APA-k, a kesernyés EPA-k vagy a karamellás barna és félbarna italok kedvelőiről sem feledkeztek meg a Sörnapok kiállítói.

A hűsítő főzetekhez illő szaftos grill és BBQ ételekről és ízletes sörkorcsolyákról is gondoskodnak a szervezők az ötnapos sörünnep során, melyet többek között koncertek és sörivó versenyek tesznek még színesebbé.

Balatonföldvári Sörnapok  2022

Szólj hozzá!

Édes rémes szerelem 88. rész magyarul videa – nézd vissza online!

A szerelem aromája 39. rész magyarul online videa