in

Bonus shop visszaküldés – Infók itt!

Bonus shop visszaküldés – Infók itt!

Az elállási jogot határidőben érvényesítettnek kell tekinteni, ha a fogyasztó nyilatkozatát határidőn belül elküldi. A határidő 14 nap.

A fogyasztót terheli annak bizonyítása, hogy az elállás jogát e rendelkezéssel összhangban gyakorolta.

Az Eladó a fogyasztó elállási nyilatkozatát annak megérkezését követően köteles elektronikus adathordozón visszaigazolni. Visszaküldés előtt kérjük, hogy jelezz Ügyfélszolgálatunknak, így fel tudunk készülni a csomag fogadására és segíteni is tudunk neked, ha kérdésed lenne.

Ha van lehetőség az eredeti csomagolás helyreállítására, nyugodtan fel lehet azt használni, viszont nagyon kell ügyelni arra, hogy az eredeti futárcímkét át kell ragasztani, vagy a vonalkódot olvashatatlanná kell tenni. Erre amiatt van szükség, hogy a csomag nehogy visszakerüljön Hozzád, hiszen, ha rossz címkét olvas be a rendszer, nem lesz megfelelő a szállítási cím.

Lehetőség szerint a terméket eredeti dobozába helyezd vissza, és ezt csomagold be buborékfóliás borítékba vagy dobozba. Használj térkitöltő anyagot, hogy a termék a szállítás során ne mozogjon a csomagban. Nyugodtan használhatsz akár régi újságpapírokat is térkitöltésre, szelektív hulladékgyűjtésünknek köszönhetően, a megfelelő helyre fog kerülni a papírhulladék.

Bonus shop visszaküldés – Infók itt!

Szólj hozzá!
Hirdetés

Amway visszaküldés – Infók itt!

Butlers visszaküldés – Infók itt!