in

Bor mámor szerelem 21. rész videa – nézd meg online

Újabb nagy sikerű romantikus sorozatot kínál hétköznap esténként a Duna. Január végétől a csatornán látható először hazánkban a Bor, mámor, szerelem (Búrlivé víno) című sorozat.

A hagyományos értékekre épült széria a romantika mellett erős drámai történeteket is kínál a közelmúlt közép-európai viszonyai között.

A szomszédos Szlovákia festői borvidékén játszódó széria két versengő bortermelő családról szól, akik gyűlölik egymást. A történet szerint Stanislav Rozner sikeres borászatot alapított, míg korábbi barátja és kollégája, Ivan Dolinsky anyagi gondokkal küzd, és úgy dönt, hogy eladja a borászatát. A családok történetében régi titok lappang:

2024.02.20., Kedd 19:45 – 21. rész

Anna beleülteti Martin fülébe a bogarat, hogy Karinnak van egy szeretője. A gyanu beigazolódik, amikor Martin a webkamerán meglátja Karelt Karin szobájában. Martin szakítani akar Karinnal, és közben szerelmet vall Ninának, és könyörög neki, hogy ne menjen Franciaországba Simonet-hez. Nina és Martin először töltik együtt az éjszakát. Ivan és Ingrid egyre közelebb kerülnek egymáshoz. Ingrid megkérdezi Miro Petránskýt, milyen volt Maria, hogy utánozza a nőt. Ivant elvarázsolja, és a férfinek fogalma sincs róla, hogy Ingrid csak játszi vele. Dáša nem tud megbirkózni új munkájával, a kimerülés szélén áll, és tablettákat is szed. Peter aggódik érte. Amikor megtudja Martintól, hogy Dáša milyen gyógyszert szed, megdöbben.

Sorozat ezen epizódja egyelőre nem érhetpő el a videa oldalán

Nézd meg – Bor mámor szerelem

The post Bor mámor szerelem 21. rész videa – nézd meg online appeared first on Ingyenes nyereményjátékok, lottószámok, vetélkedők egy helyen.

Szólj hozzá!

Zsolnai Dóra: Kell ott fenn egy ország

Bor mámor szerelem 22. rész videa – nézd meg online