in

Így indult A három testőr Afrikában forgatása

A három testőr Afrikában című film forgatása a legendás kalandok “helyszínén” kezdődik meg. – közölte az MTI 1995. október 11-én.

“A forgatócsoport november 7-én indul Dél-Tunéziába – mondta Bujtor István szerdán.

A tájékoztatónak helyszínt adó épület előtt három teve “terelte” magára a figyelmet, a Dunakorzó sétálóközönségének is érdekes látnivalót nyújtva. Az eseményen részt vett Mohamed Bacha, a Pasha Tours elnök-vezérigazgatója is, aki a magyar filmeseket Tunéziába invitálta.

Bujtor István néhány változásról tájékoztatta az érdeklődőket. A technikai, időegyeztetési lehetetlenségek következtében új művészeket is köszönthetnek a forgatócsoportban. Yvonne szerepét végül is Nyertes Zsuzsa alakítja majd.

Az operatőri munkálatokat Kende János végzi.” – áll a tájékoztatásban.

“Az alkotást az előzőekben forgatókönyvíró-producerként jegyző Bujtor közölte még: Tímár Péter elfoglaltsága miatt régen dédelgetett tervét végül maga “álmodja” filmvászonra, Márton István társrendező segítségével.

Az anyagi áldozatot is vállaló játékos kedvű magyar honpolgárok a helyszínen lehetnek részesei a három testőr afrikai kalandjainak.

A tunéziai Monastirban egy hetet töltenek. A hazai földről utazó “civil” közreműködők alkalmi statisztaként Senki Alfonz – Rátóti Zoltán, Csülök – Koncz Gábor, Tuskó Hopkins – Stenczer Béla társaságában “bunyózhatnak” a Szaharában. – derült ki az 1995-ös hírből.” – számoltak be 1995-ben.

Szólj hozzá!
Hirdetés

TOP 10 sláger 1972-ből

Zorán: Apám hitte