in

Celeb vagyok, ments ki innen! 2022 – íme a szereplők névsora

Kolosi Péter, az RTL Magyarország vezérigazgató-helyettese és programigazgatója bejelentette, hogy a Celeb vagyok ments, ki innen! 6. szezonja a Nyerő Páros után indul az RTL Klubon.

Mivel az említett reality eddig minden évben 4 hetes volt, ezért szinte biztos, hogy Sebestyén Balázs és Vadon Jani műsora október 16-án, vasárnap vagy 17-én, hétfőn indul.

Kolosi azt is elárulta, hogy a produkció 3 év után visszaköltözik Dél-Amerikába és Kolumbiából fog jelentkezni. – írja a sorozatwiki.hu

Celeb vagyok, ments ki innen! 2022 szereplők

Több, mint egy tucat híresség vág neki a nem mindennapi kalandnak.

Lehull a lepel a Celeb vagyok, ments ki innen! legújabb évadának további versenyzőiről, akik mindenre elszántan vágnak neki a kolumbiai dzsungelnek és azt hiszik, hogy felkészültek Sebestyén Balázsra és Vadon Janira.

Az már kiderült, hogy október 17-től Janicsák Veca,
Nyári Dia,
Lengyel Ferenc és Curtis szembe néznek a dzsungel kihívásaival a Celeb vagyok, ments ki innen! (Gyártó: Paprika Studios) legújabb évadában az RTL Klubon.

Most arra is fény derül, hogy kivel kell osztozniuk kolumbiai táboruk „kényelmén” és a szűkös étel adagokon. A celeb próbáló versenyben részt vesz Tallós Rita színész-rendező,
Molnár Nini divattervező,
Schumacher Vanda színésznő,
Jázmin Viktória modell,
az influenszer Merci,
Kocsis Tibor énekes,
Varga Ádám színész,
Frohner Fecó fodrász,
Múcska Gergő gazda,
valamint egy titokzatos játékos is csatlakozik a versenyzőkhöz, akinek a kilétét csak később fedik fel.

A versenyzők dzsungel létét Vadon Janin és Sebestyén Balázson túl most is alakíthatják a nézők, akik szavazhatnak, hogy kimentik-e kedvencüket a vadonból, vagy éppen újabb megpróbáltatásoknak teszik ki.

A küzdelem tehát hamarosan megkezdődik a dzsungel királya, vagy éppen királynője címért. Celeb vagyok, ments ki innen! október 17-től minden hétköznap 21:00 órától, hétvégenként 19:00 órától az RTL Klubon. Az adások visszanézhetők az RTL Moston.

Szólj hozzá!
Hirdetés

Dancing with the stars 2022 – szavazási infok, TV2 live app letöltés

Októberi Szerencsenapok 2022 – a játék október 15-ig tart