in

Csabai Kolbászfesztivál 2021 – infok, programok

Csabai Kolbászfesztivál 2021 – infok, programok.

2021. október 29-31. között

“Az idei évben Békéscsabán a fesztivál programjainkat, a hagyományokat és a tradíciókat megőrizve, rendhagyó módon, kolbásztöltő versenyek nélkül rendezzük meg.

Sajnos az elmúlt évben a járványhelyzet nem tette lehetővé a rendezvény megtartását, de idén nem hagyjuk fesztivál nélkül az érdeklődőket.

Szeretnénk nagyon különlegessé tenni az élményt, ezért a megszokott Kolbászfesztivál eszenciáját mutatjuk be a csabaiaknak és az ide érkezőknek is. Hagyományőrző kolbászkészítő bemutatóval és kolbászvásárral, nemzetközi szárazkolbászversennyel, a sertéshús népszerűsítésével, disznóvágás bemutatóval, töltöttkáposzta-főző bemutatóval, helyi termékekkel és vásárral, kulturális programokkal, koncertekkel, a családoknak pedig különleges gyermek programokkal készülünk.

Természetesen mindezt a Kolbászfesztivál által megszokott minőségben.

Szeretnénk a programjainkat mindenki számára elérhetővé és – a járványügyi helyzetre való tekintettel – biztonságossá tenni, ezért a belépés előzetes jegyvásárláshoz és regisztrációhoz kötött, védettségi igazolvánnyal látogatható.” – áll a szervezők közlésében

Bővebb – Csabai Kolbászfesztivál 2021

Szólj hozzá!
Hirdetés
Ajánló:

PontyShow 2021 – jegyek, információk

Szerelem van a levegőben 1. évad 27. rész tartalom