in

Csak a mentes fesztivál 2023 – programok, infok

Csak a mentes fesztivál 2023 – programok, infok.

Ezen a hétvégén, 2023. szeptember 23-án (szombat) és 2023. szeptember 24-én (vasárnap) Budapest szívében, a RAM Radnóti Miklós Művelődési Központban kerül megrendezésre a Mentes Fesztivál.

Ez a két nap telis-tele lesz izgalmas programokkal és lehetőségekkel azoknak, akik érdeklődnek az egészségesebb és fenntarthatóbb életmód iránt.

A fesztivál kínálatában megtalálhatók különböző alapanyagok, kész sütemények, natúrkozmetikumok és zero waste termékek, amelyek segítenek abban, hogy a mindennapi életünk során egészségesebb és fenntarthatóbb döntéseket hozzunk.

Emellett előadások és workshopok is részei a fesztiválnak, ahol megismerhetjük a mentes életmód alapjait és gyakorlati tippeket kaphatunk, hogyan készítsük el otthon a mentes finomságokat. Ezek a programok segítenek abban, hogy tudatosabban választhassuk meg az étkezési és életmódbeli szokásainkat.

A Mentes Fesztivál egy kiváló lehetőség arra, hogy inspirációt merítsünk az egészségesebb és fenntarthatóbb életmódhoz, miközben élvezzük a finom ételeket és termékeket, valamint részt vehetünk érdekes előadásokon és workshopokon. Ne hagyjátok ki ezt a izgalmas eseményt, ha érdekel a mentes életmód és az egészséges alternatívák!

“Segítünk Neked, hogy egy helyen megtaláld a mentes életmód hozzávalóit. Mentes konyha és háztartás alapanyagai, inspirációk, natúrkozmetikumok, szakmai előadások és workshopok. Kérdezz szakértőinktől, kóstold meg helyben készített finomságaikat.

Ne feledd, mindkét nap tombolával várunk, ahol értékes nyeremények kerülnek kisorsolásra.
A már rutinos Csak a Mentes vásárlóknak is számos újdonsággal készülünk, új kiállítók, új termékek, színes programok várnak Rád.”

Bővebb: Csak a mentes fesztivál 2023

The post Csak a mentes fesztivál 2023 – programok, infok appeared first on Ingyenes nyereményjátékok, lottószámok, vetélkedők egy helyen.

Szólj hozzá!

Budapesti Nemzetközi Könyvfesztivál 2023 – belépő árak, programok, dedikálások

Komár László legnagyobb slágerei