in

December 10-én újra Ridikül – íme a vendégek névsora

A műsor december 10-én 17 órakor jelentkezik a Duna Tv-n. A Ridikül témája: Jónak lenni jó! 2.

Gubás Gabi, színésznő, a gyermekek elkötelezett segítõje, a Gyermekmentõ Szolgálat tagja. Úgy gondolja szülőként az is a feladatunk, hogy ebben a témában is példát mutassunk gyermekeinknek. Náluk rendszerint minden évben van játék szortírozás, amelyet elvisznek együtt a Mikulás Gyárba. Gabi véleménye szerint minden embernek elkél a segítség, és lehet, hogy ez csak egy jó szó.

Csézy, énekesnő ahol tud, segít – az utcán, a boltban, a környezetében. Nagyon szeret személyesen adni, viszont olyan szervezeteket szeret támogatni, ahol tudja, hogy biztosan célba ér az adomány. Jó érzés az, ha az ember segíthet és ez nem a pénz kérdése. Amikor nagyon nehéz anyagi körülmények között volt, akkor sem hagyott fel a jótékonykodással. Minden körülmények között az ember magához mérten tud segíteni.

Partics Katalin, világbajnok öttusázó két éve került a Gyermekmentő Sportbizottságába. Vezet egy lovardát, ahol nagyon régtől fogad fogyatékos csoportokat. Volt olyan, amikor down-kórosokat tanított úszni. Katalin szerint csak egy picit kell nyitottabb szemmel és nyitottabb szívvel járni a mindennapokban.

Szólj hozzá!

Újabb kiváló magyar művész hunyt el

Gyönyörű munkái voltak – nyugodjon békében