in

December 7-én is Ridikül – íme a vendégek névsora

A műsor december 7-én 17 órakor jelentkezik a Duna Tv-n. A Ridikül témája: Megváltozunk, ha változunk?

Baby Gabi, énekesnő addig fogyókúrázott folyamatosan, amíg fel nem tette magának azt a kérdést, hogy ‘kinek is akar megfelelni?’. Amikor a kérdésére a válasz az volt, hogy magának, azóta jóban van önmagával. Azonban sokszor nem a felszaladt kilók határozzák meg a közérzetünket, hanem az, hogy ki van mellettünk. Olyan, aki elfogad minket, vagy olyan, aki folyamatosan kritizál?! Szerencsére Gabi férje önmagáért szereti.

Mohamed Fatima, énekesnő. Gyomorgyűrű segítségével 95 kilótól szabadult meg. Amikor a Fekete Vonatban énekelt duci volt, de jól érezte magát a bőrében. Testsúlya ellenére a sport mindig az élete része volt. A változtatást az egészsége érdekében tette meg. Amikor nehézségek érték az életben akkor folyamatosan az evéshez folyamodott, ez egyfajta pótcselekvés volt. A túlsúly elkezdte őt sok mindenben korlátozni. Az első 50 kilót kevesebb, mint fél év alatt sikerült leadnia.

Hoppál Bori
, hazánk egyetlen testtudat-oktatója. Véleménye szerint olyan mennyiségben kapjuk a vizuális impulzust az ideálról, hogy egyszerűen nem tudjuk ez alól kivonni magunkat. Úgy gondolja, ha minden nő elégedett lenne magával, üzletek zárnának be, iparágak mennének tönkre. Terhességét követően rá is felszaladt egy pár kiló, amikor is diétába kezdett. Elkezdett fogyni, azonban azt érezte, hogy ‘ez nem én vagyok’. Így felszedett egy pár kilót, ami egyfajta kompromisszum volt a két korszaka között.

Szólj hozzá!

Elhunyt Dr. Szabó Zoltán – videóval emlékezünk

December 8-án újra Ridikül – íme a vendégek névsora