in

Derült égből apa 46. rész tartalma – nézd online

Derült égből apa 46. rész tartalma – nézd online.

2021.07.06., Kedd 14:35 – 46. rész

Sofinak teljesül a karácsony kívánsága. A Télapó minden gyereket meglep valamilyen különleges ajándékkal. Masha megkéri Kardhalat, hogy intézze el az apját.

Rodrigo elakarja vinni egy romantikus hétvégére Victoriát. Alondra titokban Európába akarja küldeni az unokáit. A gyerekek elkezdik keresni a kalózkincset.

A sorozatról

A Derült égből apa (eredeti cím: Soltero con hijas) 2019 és 2020 között vetített mexikói telenovella, amelyet Aurelio Ávila és Ivonne Cartas rendezett.

A producerei Roy Rojas és Ignacio Ortiz. A telenovella írói Pablo Ferrer, Santiago Pineda és Hugo Moreno. A zeneszerzői Eduardo Murguía és Mauricio Arriaga. A főszerepekben Vanessa Guzmán, Gabriel Soto, Pablo Montero és Mayrín Villanueva láthatók.[3] A sorozat a Televisa gyártásában készült, forgalmazója a Televisa Internacional.

Mexikóban 2019. október 28-tól volt látható a Las Estrellas-on.[4] Magyarországon 2021. május 3-tól sugározza a TV2.[5]

Cselekmény

Nicolás egyedülálló, gondtalan ember, akinek az élete megváltozik. A húga és a sógora autóbalesetben meghalnak, így neki kell gondoskodnia a három unokahúgáról. Segítségre van a szomszédja, Victoria, de időközben váratlanul beleszeret. Legnagyobb akadálya Victoria apja lesz, aki megpróbál a két szerelmes közé állni.

Nézd online – Derült égből apa 45. rész

Szólj hozzá!
Hirdetés
Ajánló:

A hegyi doktor – Újra rendel a wikipédia oldalon

Derült égből apa 47. rész tartalma – nézd online