in

Doktor Hekimoglu 58. rész videa- nézd online!

Doktor Hekimoglu 58. rész videa- nézd online!

Ates Hekimoglu a 40-es éveiben járó sikeres orvos. Infektológiai és nefrológiai szakorvosként dolgozik, kutatásokat végez a betegségekre fókuszálva anélkül, hogy személyes kapcsolatot létesítene a betegekkel.

Minden új, összetett eset provokatív és izgalmas számára, mint egy rejtvény, amely a megoldásra vár. Hekimoglu diagnózisaival és kezeléseivel napról napra növeli hírnevét, ám környezete számára elviselhetetlen természete nem könnyíti meg a mindennapokat.

Képtelen lépést tartani a kórházi renddel, gyakran nehéz helyzetbe hozza a kórházigazgatót, Ipeket. Ipek egyike annak a két embernek, aki elviseli megosztó karakterét. Hekimoglu akár egy nyomozó, úgy vizsgálja a betegségeket, és egy háromfős szakorvosból álló csapattal dolgozik.

A széria egyik főszereplője a Megtört szívek sztárja, a gyönyörű Ebru Özkan, aki a kórházigazgatót játssza, magyar hangja: Horváth Lili. Ateş Hekimoğlu szerepében Timuçin Esen-t láthatjuk, őt Kárpáti Levente szinkronizálja, míg a doktor barátját Okan Yalabik alakítja, neki Hajdu Steve kölcsönzi a hangját.

Hirdetés

Doktor Hekimoglu 58. rész tartalom

2022.12.06., Kedd 19:00 – 58. rész

Egy munkás leesik a tetőről, miután Ipek túlhajszolta őt. A nőt lelkiismeret-furdalás gyötri, ezért megkéri Ates-t, hogy tartsa szemmel a férfit nehogy maradandó károsodása legyen az eséstől.

A sorozat ezen epizódja egyelőre nem került fel a videa oldalra.

Nézd vissza az epizódokat itt: Tv2 Doktor Hekimoglu

Szólj hozzá!

Doktor Hekimoglu 57. rész videa- nézd online!

Doktor Hekimoglu 59. rész videa- nézd online!