in

Doktor Murphy 4. évad, 5. rész tartalma

Doktor Murphy 4. évad, 5. rész tartalma,

2021.07.02., Péntek 22:0 – 4. évad, 5. rész 

Döntéskényszer

Jordan és Enrique olyan beteggel foglalkozik, akinek rohamai vannak, mert mint kiderül, egy ciszta van az agyában. Ellie-nek szeretője van, ő vitte be a kórházba.

A férj is megjelenik, és dönteniük kell: elképzelhető, hogy Ellie a műtét után nem emlékszik majd bizonyos dolgokra, esetleg az új kapcsolatára sem. Shaun beleegyezése után Asher épp hazaengedné betegét, amikor az rosszul lesz. Egy észre nem vett aneurizma megrepedése után már nem tudják megmenteni. Asher nehezen dolgozza fel a dolgot.

A sorozatról

A Doktor Murphy (eredeti cím: The Good Doctor) amerikai televíziós sorozat, ami egy azonos című, dél-koreai díjnyertes sorozaton alapszik. Rendezte Mike Listo és Seth Gordon.

A sorozat főszereplője Shaun Murphy, egy kezdő és kivételesen tehetséges sebész, aki teljesen felkavarja a kaliforniai San José egyik legrangosabb kórházának az életét. A profik nehezen tudnak mit kezdeni a fiatal sebésszel, aki autizmussal és Savant-szindrómával küzd.

A többi emberhez személyesen kapcsolódni képtelen Shaun ugyanakkor rendkívüli megoldásaival folyamatosan megkérdőjelezi kollégái rutinját, és kivételes adottságával nem csak életeket ment meg, hanem kollégái szakmai fejlődésében is felbecsülhetetlen segítségnek bizonyul.

A savant-szindrómában szenvedő emberek egy vagy több területen olyan szakértelemmel rendelkeznek, amelyek ellentétben állnak általános képességeik korlátozottságával.

Szólj hozzá!
Hirdetés

Retró kérdések innen-onnan VILLÁMKVÍZ 217. rész

Doktor Murphy 4. évad, 3. rész tartalma