in

Döntött az RTL Klub, ez a műsor befejeződik – megszólalt a programigazgató

Kolosi Péter: “Tényleg nem folytatjuk a Heti Hetest”.

Végleges döntés született az RTLII műsorát illetően. Hosszas gondolkodás után úgy határozott a csatorna, hogy a 18 éves Heti Hetes nem forog tovább…

Először az egyik szerepelő, Para-Kovács Imre saját Facebook-oldalán jelentette be a szomorú hírt: végleg megszűnik a műsor. A kérdésben később a csatorna illetékese is megszólalt.

„Olyan mérvű átalakításra lenne szükség, hogy az már nem a Heti Hetes lenne. Mostani formájában ugyanis már nem való a 2010-es évek második évtizedéhez. Bár a Heti Hetes előállítása relatíve olcsó, így is milliókba kerül epizódonként, a megújítása pedig olyan befektetés lenne, amiről egyáltalán nem biztos, hogy megtérül.”– mondta Kolosi Péter.

Gálvölgyi János a harmadikban csatalakozott

Arra is felhívta a figyelmet, hogy az 1999-ben indult talk show így is nagyobb kort ért meg, mint a német eredetije, ami 9 év után fulladt ki.

Hihetetlenül nagy népszerűséggel indult a Heti Hetes 18 évvel ezelőtt, amikor még Bajor Imre, Verebes István, Farkasházy Tivadar, Csiszár Jenő, Pécsi Ildikó, Bodrogi Gyula és Heilig Gábor alkották a csapatot. Gálvölgyi János csak a harmadik adásban csatlakozott a kezdő felálláshoz

Szólj hozzá!
Hirdetés

Március 2-től itt a Detektív Bt. – A nyomozócsalád

Megható lesz! Kaszás Attilára emlékeznek március 23-án