in

Drága örökösök – A visszatérés 1. évad, 99. rész tartalom, videa: nézd meg online!

Drága örökösök – A visszatérés 1. évad, 99. rész tartalom, videa: nézd meg online!

Az RTL sikersorozata vadonatúj történettel visszatér a képernyőre, Tibi, Mónika, Kata, Kristóf és Tomika ismét hatalmas kihívás előtt állnak.

A Szappanos család tagjai bár már eltávolodtak egymástól, most ismét össze kell fogniuk, mert a kihívás, ami közösen vár rájuk, minden eddiginél nehezebb lesz. A kérdés már csak az, vajon hajlandóak-e újra találkozni Ökörapátiban és megtudni, hogy Kálmán ezúttal milyen rejtvénnyel lepi meg őket.

Az biztos, hogy ha egymásért nem is a pénzért és a gazdagságért mindenre képesek.
Tibi menő autóját és vállalkozását kockáztatja, Mónikának lehet, hogy ismét fel kell adnia nagystílű életvitelét, Kristóf veszélyes terepről érkezik Ökörapátiba, a fiatalok, Kata és Tomika, próbálnak lavírozni a zavaros családi útvesztőben, Kálmán pedig készül valamire.

A vadonatúj részekben is a legnépszerűbb karakterek kerülnek a középpontba: Tibor (Lengyel Ferenc), Mónika (Járó Zsuzsa), Kristóf (Kovács Lehel) Kata (Horváth Anna Sisa), Tamás (Mohai Tamás), Vali (Csarnóy Zsuzsa ), Stefi (Kiss Anna Laura ), Mihály (Bede-Fazekas Szabolcs), Zsóka (Kocsis Judit), Sándor (Hajdu Steve), Anikó (Fekete Linda), Subicz (Németh Kristóf), Icuka (Csonka Ibolya), Marosi (Benkő Nóra), Attila (Haagen Imre), és természetesen új lakók is felbukkannak majd: a kocsmatöltelék Huzal (Magyar Attila), a vagány és titokzatos Dándi (Ganxsta Zolee) és a Tibi életét felbolygató Nusika (Hernádi Judit).

2024.05.23., Csütörtök 21:25 – 1. évad, 99. rész 

Az ugatós tata

Tamás új elmélettel áll elő arról, merre lehet a korona. Zsókának is van egy új ötlete, és Mihály és Sándor találnak is valami meglepőt ott, ahová Zsóka küldi őket. Józsi meglepetéssel készül szíve hölgyének, és ebben Dani segítségét kéri. A boltban pedig lázadás tör ki, ami Subiczot rémíti halálra.

A sorozat ezen epizódja egyelőre nem érhető el a videa oldalán.

Nézd vissza a részeket itt: Drága örökösök

The post Drága örökösök – A visszatérés 1. évad, 99. rész tartalom, videa: nézd meg online! appeared first on Ingyenes nyereményjátékok, lottószámok, vetélkedők egy helyen.

Szólj hozzá!

Drága örökösök – A visszatérés 1. évad, 98. rész tartalom, videa: nézd meg online!

A három nővér 2. évad 30. rész videa, tartalma – nézd meg online