in

Duna TV Isztambuli menyasszony mai rész – infok itt

Duna TV Isztambuli menyasszony mai rész – infok itt.

Ma – július 26-án – lesz Isztambuli menyasszony a Duna TV-n, a sorozat 18:45-kor kezdődik.

2021.07.26., Hétfő 18:45 – 2. évad, 104. rész

Garip meglepi Süreyyát, mikor arra kéri, hogy beszéljen Esma asszonnyal az alapítványi elnökségről. A férfi szerint Esma nagyon ad menye szavára. Burcu bulit rendez, ahol megjelenik Osman is. Igaz, ő azért, hogy beszéljen a lánnyal.

Burcu meglepetésére egykori vőlegénye nem is olyan visszahúzódó, ha a szerelemről van szó. Ipek egy felvételt talál Halim és Faruk egyezségéről, amit Ademnek szántak. A nő jól megkavarja a szálakat, és arra kéri Fikretet, maradjanak együtt.

A sorozatról

Az Isztambuli menyasszony (eredeti címe: Istanbullu Gelin) egy török drámasorozat, amelynek a főszereplője Özcan Deniz és Aslı Enver. Törökországban a sorozatot 2017-ben, Magyarországon 2020-ban mutatták be. A film igaz történetet mutat be.

Történet

Süreyya számára ez a nap is ugyanúgy indul, mint az összes többi. Késésben van és rohan, de egy kávéra azért megáll, ez pedig megváltoztatja az életét. Amikor kiderül, hogy a mögötte álló férfinél nincs pénztárca, a lány kisegíti. Faruk, a Boran vállalat vezetője ismét elégedetten kezdi a napot, hiszen az előző este kellemesen telt – ki tudja kivel. Viszont a cége virágzik, és úgy tűnik a helyzete egyre jobb lesz. Amikor egy több millió dolláros üzletet köt, a partner ünneplést javasol, ahonnan nem húzhatja ki magát.

Pedig az anyja, a keménykezű Esma asszony még az öccsét, a szerény és félszeg Osmant is elküldi az irodába, hogy hozza haza a legidősebb testvért. Osman így kénytelen a bátyjával tartani, a bár azonban túl sok neki. Az asztmás rohammal küzdő férfinak Süreyya segít, mielőtt színpadra lép. Osmant pedig elvarázsolja a lány. Ahogyan Farukot is, aki meglepetten látja viszont reggeli kisegítőjét a mikrofon mögött. Az este ennek ellenére csúnyán ér véget.

BővebbIsztambuli menyasszony 2. évad, 104. rész

Szólj hozzá!
Hirdetés

Éjjel-nappal Budapest 2021. augusztus 6. – tartalom, nézd online

TV2 A bosszú csapdájában mai rész tartalom – nézd online