in

Écoiffier Gyorséttermi stand Street Food online rendelés, ár, infok

Écoiffier Gyorséttermi stand Street Food online rendelés, ár, infok.

Écoiffier Gyorséttermi stand Street Food ár

Écoiffier gyorséttermi stand – Street Food – gyermekeknek 18 hónapos kortól. Az elegáns szürke-fehér színekben pompázó stand lenyűgöző kiegészítése lehet gyerekszobáknak.

A gazdag felszerelés 25 kiegészítőt tartalmaz, beleértve a ketchupot, majonézt, limonádét, kólát, vizet, virslit, péksüteményt, konyhai eszközöket, hasábburgonyát, sült csirkét és halat is.

A kis szakácsok kiemelhető kosárral ellátott fritőzben sütésbe foghatnak, virslit főzhetnek, hot-dogot melegíthetnek.

A stand alsó részén gázpalack tárolóhely található, ami még valóságosabbá teszi a játékot. A vásárlók pultján egy árjegyzék segíti a vásárlókat, és a fizetéseket egy fizető terminál teszi lehetővé.

A gyorséttermi stand két keréken gördül, könnyen áthelyezhető. A valósághű részletgazdag kivitelezése azonnal megragadja a gyerekek figyelmét. A játék magas minőségű műanyagból készült, lekerekített élekkel, biztonságos játékot biztosítva. Ideális eszköz a szerepjátékokhoz, ahol a gyerekek nemcsak szórakoznak, de felelősségtudatuk is nő.

Écoiffier Gyorséttermi stand Street Food infok

Emellett fejleszti a finom motorikát, logikai gondolkodást, kommunikációs és szociális készségeket. Különféle helyzetekben kibontakoztathatják fantáziájukat és képzeletüket.

A stand méretei 443162 cm, súlya 1,9 kg. Az Écoiffier francia gyártó kiemelkedő minőségű gyerekjátékokat készít. Termékei megfelelnek a legszigorúbb európai szabványoknak, így biztonságos szórakozást nyújtanak a legkisebbeknek is.

Az Écoiffier gyártó játékai egyedi dizájnnal, biztonsági követelmények betartásával és megfizethető minőséggel rendelkeznek, ezáltal markánsan eltérnek a Kínában gyártott termékektől.

Écoiffier Gyorséttermi stand Street Food online rendelés

A Écoiffier Gyorséttermi stand Street Food online rendelés, ár, infok bejegyzés először a Spórolj naponta! oldalon jelent meg.

Szólj hozzá!

Jersey anyagok online rendelés, ár, infok

Gratulálunk! Milliókat nyert a háromszoros olimpiai bajnok vízilabdázó – videó