in

Egy darabig ilyenre nem lesz lehetőség – bárki jelentkezhet a ValóVilág12 új beköltözőjének, de…

A Villalakó+ nyereményjátékra az RTL+ előfizetéssel rendelkezők regisztrálhatnak, a szerencsések közül pedig egyvalaki teljes értékű villalakóvá válik.

Minden eddiginél szélesebbre tárja kapuját a ValóVilág12 Villája, ahova RTL+ előfizetéssel most szinte bárki számára megnyílik a lehetőség, hogy beköltözzön! Az RTL+ előfizetéssel rendelkező felhasználóknak nincs más dolguk, mint az rtl.hu/villalakoplusz linken található jelentkezési lapot kitölteni és beküldeni, amellyel részt vehetnek a sorsoláson. A tét óriási, hiszen a szerencsés nemcsak teljesértékű villalakóként töltheti el a napjait, de ezáltal esélye nyílhat arra is, hogy ő legyen az egy, aki mindent visz.

A lehetőség minden RTL + előfizető számára adott! Aki pedig még nem rendelkezik RTL+ előfizetéssel, most pótolhatja azt az rtl.hu/rtlplusz oldalon, a nyereményjátékra ezt követően regisztrálhat. Ha pedig a szerencse mellé áll ő lehet az, akinek hamarosan zöldre vált a villa jelzőlámpája.

Azok, akik eddig csak ábrándoztak róla, halogatták vagy épp lemaradtak, most új esélyt kapnak, hogy a ValóVilág12 villalakójává váljanak. Jelentkezz, hogy kipróbálhasd magad a játékban, ami valóság!

A nyereményjáték linkje:  rtl.hu/villalakoplusz
A nyereményjáték részletei és a részvételi feltételek megtalálhatóak a játékszabályzatban.

Szólj hozzá!

Sárosi Katalin – Különös éjszaka volt

Eurojackpot nyerőszámok 2024. 20. hét péntek – ezeket a számokat húzták május 17-én