in

Éjjel-nappal Budapest 2021. június 11. – tartalom, nézd online

Éjjel-nappal Budapest 2021. június 11. – tartalom, nézd online.

2021.06.11., Péntek 21:30 – 2040. rész

Evelin reggel váratlanul megjelenik Rolandéknál. Roland nemcsak a lány látogatásán lepődik meg, hanem azon is, hogy Evelinnek új a frizurája, és sportos, szexi megjelenése is lett. Evelin eltökélten közli Rolanddal, hogy szeretné felvirágoztatni a bárjukat.

Kornél pánikba esik, amikor megtudja, hogy Toni együtt akar vele dolgozni a büfében, és kikészül, amikor kiderül, hogy ráadásul neki kell betanítania.

Eleinte meggyőzi magát, hogy semmi gondja a lány jelenlétével, és hogy el tudja fojtani az érzéseit. Ám elég hamar rájön, hogy nehezére esik kettesben lennie a lánnyal. Ezért Toni alá vágva elintézi, hogy ne vegyék fel…

Kiki ledöbben, amikor rájön, hogy Karesz mindent elkövet, hogy ne maradhasson kettesben Tedivel. De amikor Tedinek még egy napot a lakóhajón kell maradnia, és Karesznek dolgoznia kell, Kiki eléri, hogy mégiscsak rábízza Karesz a fiát.

Kiki ezután megnyugodva azt hiszi, hogy Karesz mégis bízik benne, de nem sejti, hogy Karesz egy mini okos kamerát helyezett el a hajón, hogy megfigyelhesse…

Éjjel-nappal Budapest 2021. június 11. – nézd online.

Szólj hozzá!
Hirdetés

Isztambuli menyasszony 2. évad, 76. rész tartalma – nézd online

A nagykövet lánya 19. rész tartalma – nézd online