in

Elárulva epizódlista

Elárulva epizódlista

A Doctor Foster című sorozat alapján készült az Elárulva című török dráma sorozat, pszichológiai thriller, amely országos premierrel itthon a SuperTV2-n lesz látható.

A sorozat alaptörténete

Asya boldog házasságban él férjével, Volkannal, akivel közösen nevelik fiúkat, Alit. Látszólag ők a tökéletes család, de nem minden az, aminek látszik.

Asya egy nap gyanakodni kezd, hogy férjének szeretője van.

A nő annyira elkeseredik, hogy addig nem nyugszik, amíg ki nem deríti az igazságot. Már legjobb barátaiban sem bízik meg.

Szereplők: Cansu Dere, Caner Cindoruk, Melis Sezen, Özge Özder

Elárulva 1. rész

Asya boldog házasságban él férjével, Volkannal, akivel közösen nevelik fiúkat, Alit. Látszólag ők a tökéletes család, de nem minden az, aminek látszik. Asya egy nap gyanakodni kezd, hogy férjének szeretője van. A nő annyira elkeseredik, hogy addig nem nyugszik, amíg ki nem deríti az igazságot. Már legjobb barátaiban sem bízik meg.

Elárulva 2. rész

Volkan akár bajba is kerülhet, hisz felesége követi őt és erről ő mit sem sejt. Asya egy időre megnyugszik, amikor férjét az édesanyjánál találja. Sajnos a gyanú ismét felmerül, a doktornő egy volt páciensét kéri meg, hogy kövesse férjét. Nil elfogadja a felkérést, hisz cserébe megkapja azt, amire vágyott.

Elárulva 3. rész

Asya rájön, kivel csalja meg a férje és arra is rájön, hogy a környezetében a legjobb barátai is tudtak róla. Volkan születésnapi partija botrányosra sikeredik, amikor Mert alkoholos befolyás alatt majdnem elszólja magát, hogy legjobb barátja viszont folytat. Derin megsértődik, hogy Volkan megcsókolja a feleségét, a lány nyilvánosságra szeretné hozni a kapcsolatot, persze Volkan ellenkezik.

Elárulva 4. rész

Derin zaklatja Volkant, hogy tálaljon ki a feleségének a viszonyukról vagy ő fogja azt megtenni. Nil rossz helyzetbe kerül, amikor volt barátja felkeresi őt, a férfi minden pénzét elveszi a nőnek. Altan doktor alkohol problémája már a betegeknek is feltűnik, ezért a nővérek rögtön jelzik a vezetőség felé, hogy a doktor úrral problémák vannak.

Elárulva 5. rész

Nilt sikeresen kimenti rosszul működő kapcsolatából Asya. Derin ledöbben, hogy várandós és mielőbb meg szeretné beszélni ezt Volkannal. Ráadásképp a lány édesanyja egyre többet kérdezősködik a titokzatos kapcsolatról. Bahar elkeseredetten próbálkozik, hogy közelebb kerüljön férjéhez, de a férfi elhidegült a nőtől.

Elárulva 6. rész

Derin döntésre jutott a babával kapcsolatban, úgy tűnik emiatt Volkan mégis a feleségét választotta, de persze ez nem igaz. Asya elmegy egy válóperes ügyvédhez, aki azt javasolja neki, hogy vagy szerezzen bizonyítékot a megcsalásra vagy fogadja el a sorsát. Nil segíteni akar Asyán, de a nő még továbbra sem tudja, mit tegyen a férjével.

Elárulva 7. rész

Volkan folytatja viszonyát Derinnel, közben sejti, hogy valami nincs rendben feleségével. Mert szinte biztos benne, hogy Asya mindent tud, Bahart megkéri, hogy ne szóljon bele Volkan ügyeibe. Derint gyötrik a reggeli rosszullétek és ez már a lány szüleinek is feltűnik, emiatt aggódnak.

Elárulva 8. rész

Volkan édesanyja hosszú betegsége után elhunyt. A férfi teljesen összetört a hír hallatán. Asya viszont megnyugszik, bár sajnálja, hogy anyósa már nincs köztük, de így nem kell betartania a felé tett ígéretét. Mert már biztos abban, hogy Asya tudja a férje titkát.

Elárulva 9. rész

Bahar lebuktatni készül Ayát Volkan előtt, de Mert idejében érkezik, így a nő nem tudja elmondani, amit szeretett volna. Nil siet vissza lakására, mert meg kell figyelnie Derint és Volkant, de arra nem számít, hogy volt barátja követni fogja.

Elárulva 10. rész

Derin és Bahar összetalálkoznak közös edzésükön, Bahar figyelmezteti Derint, hogy Asya biztosan bosszút fog rajtuk állni. Nil volt barátja megfenyegeti Asyát, pénzt követel tőle. Asya végre beadja a derekát és elmegy Merttel vacsorázni. Derin fontolgatja, hogy nem tartja meg a babát.

Elárulva 11. rész

A bosszúhadjárat folytatódik, Asya összefog Merttel, aki elkezd Volkan után kutakodni. Persze Mert nem puszta kedvességből segít. Derin azt hazudja Volkannak, hogy elvetette a babát, a férfi teljesen összetör a hír hallatán.

Elárulva 12. rész

A zsarolás továbbra is tart, Mert nem hagyja Asyát és folyamatosan zaklatja őt. Nil barátját kirúgják, a haragját pedig Nilen szeretné kitölteni. A kórházba új orvos érkezik, aki megmenti Asyát egy erőszakos betegtől. Ha még nem lenne elég baja Asyának, a fiával is problémák vannak.

Elárulva 13. rész

Ali nagyon aggódik édesanyjáért, akiről semmit nem tudnak, merre lehet. Asya kiborult a történtek miatt, amik az utóbbi időben megestek vele. Selcuk még abban a hitben van, hogy Nil várandós a gyermekével, de hamar kiderül az igazság, amiért a férfi dühös lesz szerelmére.

Elárulva 14. rész

Miután Asya kitálalt Haluk úr házában arról, hogy férjének nem mással, de Haluk lányával van viszonya minden megváltozik. Asya nemcsak férjét buktatja le, de annak barátját is, Mertet. Úgy tűnik a megcsalt feleség bosszúja révbe ért, de koránt sincs vége.

Elárulva 15. rész

A két szülő között egyre jobban elmérgesedik a helyzet, Volkan olyannyira messzire megy, hogy kirúgatja Asyát a kórházból. Nil végre megvédi magát barátjával szemben. Ali egyre agresszívabb lesz az iskolában, ami annak köszönhető, hogy sejti, valami nincs rendben a szülei közt.

Elárulva 16. rész

Nagy galibát okozott Selcuk azzal, hogy elmondta Volkannak, mit tett Asya. Ali még semmit nem tud arról, hogy szülei válásra készülnek és egyre feszültebb köztük a viszony. Mert bocsánatért esedezik, de Bahar nem enyhül meg, mérges férjére, amiért megcsalta őt.

Elárulva 17. rész

A kórház új orvosa és Asy asszisztense azon dolgoznak, hogy visszahozzák Asyát a kórházba és tisztára mossák a nevét. Haluk úrt váratlanul meglepi Asya és elmondja neki a tervét. Mert nem adja fel és próbálja kibékíteni Bahart. Volkan nehéz helyzetbe kerül, amikor Haluk dühösen belép az irodájába.

Elárulva 18. rész

Ali kezdi sejteni, hogy nincs minden rendben a szülei közt, de feszültségét édesanyján vezeti le. Bahar kellemetlen helyzetbe kerül, amikor édesanyja hirtelen meglátogatja őt, nem meri neki bevallani, hogy Merttel megromlott a kapcsolata és el fog tőle válni.

Elárulva 19. rész

Derin elmegy Asyához, de a nagy stressz alatt fájásai lesznek, Asya rögtön a kórházba siet vele. Haluk és Gönül rögtön nekiesik Asyának, emellett pedig Volkan is feleségét hibáztatja. Aliért harc folyik, Asya összeomlik, amikor fia nem úgy reagál a hírekre, ahogy ő gondolta.

Elárulva 20. rész

Jó pár hónap eltelt, mióta Asya megnyerte fia felügyeletét, Volkan pedig nemcsak Alit, de mindenét elvesztette. Haluk végérvényesen kitagadta Derint, amiért Volkannal maradt. Úgy tűnik, hogy Asya élete tökéletesen alakul az eltelt két év során. Azonban a boldogsága véget ér, amikor Volkan és Derin visszatér Amerikából.

Elárulva 21. rész

Volkan és Derin visszatérése felkavarta az állóvizet, Asya élete kezd visszatérni a zűrzavaros, bosszúval teli hétköznapokba. Ali nem szeretné tartani a kapcsolatot édesapjával, de mikor mennének haza Silannal Volkan meglepi őket. Asya vacsorázni megy egyik kollégájával, mit sem sejtve, hogy fia már nem moziban van Silannal, hanem édesapja partiján.

Elárulva 22. rész

Asya megjelenik Volkanék partiján, hogy hazavigye Alit. A keresésben észreveszi, hogy Derin kezd a hasonmásává lenni. Volkan provokálja volt feleségét és nem tesz le arról, hogy bosszút álljon az elmúlt két évért.

Elárulva 23. rész

Volkan megszállottja lesz Asyának, kideríti, hova mennek reggelizni Alival és követi őket. Derin megharagszik, mert Volkan őket is elviszi a lovardába Asyáék után, a férj továbbra is hazudik jelenlegi feleségének, nem akarja, hogy Derin megtudja, még mindig a bosszú hajtja őt. Gönül asszony váratlanul megjelenik Baharnál és ajánlatot tesz neki.

Elárulva 24. rész

A volt házaspár, Asya és Volkan versengése egyre inkább elfajul. A férfi mindent elkövet, hogy Asyát rossz fényben tüntesse fel mindenki előtt és folyamatosan provokálja volt feleségét. Gönül megfenyegeti Volkant, ha a férfi továbbra is Asya közelében marad, akkor nem lesz jó vége a kapcsolatuknak.

Elárulva 25. rész

Deryának a lelkiismerete nem engedi, hogy kibabráljon Asyával, de Hakan úr próbálja meggyőzni őt, hogy várja ki a végét és fogadja el Volkan feltételeit. Ali összeverekszik Demirrel, ami miatt Volkant és Asyát is behívják az iskolába. Peline meghallja, hogy Derya és Hakan úr mit tervez Asya ellen, és persze azt is, hogy ez mind Volkan ötlete.

Elárulva 26. rész

Derin nem érti, hogy Bahar miért viselkedett ellenségesen vele a közös vacsorájukon. Ráadásul Bahar meghallja, hogy Derya lesz a főorvosa a kórháznak és nem tartja etikusnak, hogy Asyát kitúrják a helyéről. Selcuk kémkedik Turgay doktor után, amit rögtön megoszt Volkannal, persze pénz ellenében.

Elárulva 27. rész

Ali édesapjánál tölti az estét, de a fiú aggódik édesanyjáért, ezért felhívja, de a nő nem válaszol a hívásra. Ali mit sem sejt, hogy édesanyjához betörtek és megtámadták, szerencsére Bahar és Turgay a közelben volt. Derin ideges, amiért Volkan nem veszi fel a telefont és eltűnik egy egész éjszakára.

Elárulva 28. rész

Volkan megszállottja Asyának, főleg miután meglátja, hogy egyre közelebb került volt felesége az egyik orvos kollégájához. Haluk dühöng, miután Asya meglátogatja őt és elmondja, mi Volkan terve a kórháznak szánt adománnyal. Bahar jótékonysági vásárra készül, de nem úgy alakulnak az események ahogy eltervezte. A háttérben Gönül asszony áll.

Elárulva 29. rész

Türgay doktorhoz egy ismerős érkezik, mint beteg. Persze ez az ismerős Volkan, aki egyre féltékenyebb arra, hogy Asya közelebb került hozzá. A jótékonysági vásár elkezdődik, Gönül asszony szervezése persze hagy kivetni valót. Selcuk megjelenik a vásáron és neki támad Asyának és Volkannak.

Elárulva 30. rész

Nil átveri Selcukot, elhiteti a férfival, hogy készen áll arra, hogy megbocsásson neki. Derin rájön, hogy Volkannak még egy telefonja van, erre érkeznek azok az üzenetek és fotók, amik bizonyítják, hogy Volkan figyelteti Asya minden lépését.

Elárulva 31. rész

Mert felveti Baharnak, hogy kivizsgáltatja magát, mert már a férfi is nagyon szeretne gyereket. Volkan nem hajlandó fizetni Selcuknak, mert nem a kért feladatot teljesíti. Ali lopási kényszere most az iskolában jön elő, ami után megszökik az intézményből.

Elárulva 32. rész

Volkan őrjöng, amiért Selcuk képes volt és követte Alit, a férfi azt hitte, hogy a volt bűnöző bántani fogja egyetlen fiát. Bahar továbbra is haragszik Mertre és Deryánál tölti idejét. Mert rájön, hogy minden mögött Volkan állt.

Elárulva 33. rész

Mert csalódott és próbál mindent megtenni azért, hogy visszaszerezze Bahart. Asya egy visszautasíthatatlan ajánlatot kap. Selcuk továbbra is követeli a megígért pénzösszeget.

Elárulva 34. rész

Selcuk felajánlja Nilnek, hogy költözzenek össze. Asya megtudja, hogy fia miket követett el. Mert készen áll a bosszúra Volkannal szemben. Selcuk rájön, hogy Nil és Asya összefogtak ellene, ezért pedig a doktornőt hibáztatja.

Elárulva 35. rész

Asyat aggasztja és próbálja megérteni Volkan mostani és korábbi cselekedeteit. Ali szeretné megtudni, mi történt Bahar és Mert között. Derin egyre bizalmatlanabbá válik Volkannal, hiszen új információ birtokába jut.

Elárulva 36. rész

Asya beviszi az iskolába az Ali által eltulajdonított tárgyakat, bár megbeszélik az igazgatónővel, hogy nem hozzák nyilvánosságra, ki a tolvaj, Demir mindenkinek elmondja, hogy Ali lopott társaitól. Derin kihasználja az alkalmat és magához édesgeti Alit. Selcuk múltjából egyre több részlet derül ki, amit egyelőre Nillel nem szeretne megosztani.

Elárulva  37. rész

Ali úgy dönt, hogy az iskolában történtek után Volkannal és Derinnel szeretne együtt élni. Demir mellett Asya is nehezen viseli fia döntését, de Bahar próbál lelki támogatást nyújtani számára. Selcuk ellátogat Hakanhoz, hogy rendezzék soraikat.

Elárulva 38. rész

Asya megtudja, hogy Selcuk édesanyja keresi fiát. Volkan Gönülhöz fordul segítségért, hiszen tart Mert bosszújától. Derin egyre nehezebben tudja kezelni féltékenységét, ezért Alit próbálja magához láncolni.

Elárulva 39. rész

Asyanak bűntudata van, amiatt ahogy fiával bánt, ezért kétségei vannak önmagával kapcsolatban. Ali óriási botrányba keveredik az iskola falain belül, amit szüleinek kell megoldaniuk.

Elárulva  40. rész

Asya bejelenti, hogy felmond a munkahelyén, ami nagy felháborodást eredményez a környezetében. Hicran nagy erőkkel küzd azért, hogy fia megbocsásson neki. Derin megfenyegeti Nilt.

Elárulva  41. rész

Derin minden áron ki akarja sajátítani Alit, ezért arra törekszik, hogy Volkannal együtt utálják meg Asyat. Volkant azonban gyötri a múltban elkövetett hibája és képtelen érzelmileg elengedni volt feleségét.

Elárulva  42. rész

Ali elköltözése után Derin egyre mélyebbre kerül mentálisan és érzelmileg. Úgy érzi, Volkan távolabb és távolabb kerül tőle, amit nehezen tud elviselni, persze mindenért Asyát okolja. Gönül próbál segíteni lányának, de nem sok sikerrel.

Elárulva 43. rész

Hicran elhatározza, hogy őszinte vallomást tesz Selcuknak. Derya bizonytalan önmagával kapcsolatban, amit Asya visszatérése csak fokoz. Derin rossz fénybe tünteti fel Asyat az alapítványon belül.

Elárulva  44. rész

Volkan élete kezd széthullani, miután egy megosztó cikket írnak róla. Derya eltökélt és kész új országban munkát vállalni. Bahar Ali érdekét figyelve, felajánlja, hogy menjenek el egy közös kirándulásra.

Elárulva  45. rész

Sinan megjelenése örömmel tölti el Asyát, a férfi már régóta az ismerőse, de kapcsolatuk Asya házassága miatt és a férfi utazása miatt nem teljesedhetett ki. Hicsran megelégelte azt, hogy Haluk folyton irányítja őt, ezért egyenesen Gönülhöz megy, hogy elmondjon neki mindent.

Elárulva 46. rész

Sinan meggyőzi Asyat, hogy menjenek el kirándulni Isztambulba. Volkan beteges viselkedése és kötődése volt feleségéhez egyre rosszabb. Nil szeretné megváltoztatni Selcuk gondolkodását édesanyjával kapcsolatban.

Elárulva 47. rész

Volkan tetteinek következménye, hogy Asya mellett Derint is elveszíti, aki visszaköltözik szüleihez. Gönül megfenyegeti Volkant, hogy minél hamarabb béküljön ki feleségével vagy tönkre teszi őt. Asya egyik régi páciense felbukkan.

Elárulva 48. rész

Derin és Gönül izgatottan várják az üzlet megnyitóját. Volkan szeretné tisztázni és helyrehozni azt, amiért követte Asyat Istanbulba. Hicran célja továbbra is változatlan, fiának szeretne normális életet biztosítani.

Elárulva 49. rész

A bolt megnyitó ünnepsége rendkívül feszült hangulatban zajlik le. Asya kísérője Sinan, ami nem csak Volkant, hanem Türgayt is kiakasztja. Selcuk pedig feltárja a nagy titkot mindenki előtt.

Elárulva 50. rész

Bahar próbálja összeszedni magát lelkileg a válási tárgyalásra. Javidan kíváncsisága nem lankad és ki akarja deríteni, hogy ki lehet Selcuk édesanyja. Demir nem tudja elfogadni, hogy apja ennyi ideig titokban tartotta, hogy van még egy fia.

Elárulva 51. rész

Nil megkapja a papírokat Hicsrántól és megmutatja Asyának, Selcuk anyjának sajnos nincs sok ideje hátra, haldoklik. Gönül lejárató hadjáratot indít Asya ellen, ami nem csak Asya életére hat ki, de fiáéra is. Volkan rögtön elmegy Asyához a kórházba, ahol jelenetet rendez. Bahar bevallja édesanyjának, hogy elvált Merttől, de nem kapja meg azt a támogatást, amit szeretne.

Elárulva 52. rész

Selcukot megfenyegeti Gönül, ha nem megy el a városból, pokollá teszi az életét, a férfi nem hagyja magát és otthagyja Gönült. Azonban Haluk felesége nem adja fel és ellátogat Hicranhoz, aki rosszul lesz a beszélgetés közepén. Gönül nem csak Selcuk miatt idegeskedhet, de Asya miatt is, aki meglátogatja őt.

Szólj hozzá!
Hirdetés
Ajánló:

Szerelem van a levegőben 1. évad 69. rész videa

Elárulva 50. rész videa – nézd online!