in

Életmentő oktatásban részesült a Kőbányai Polgárőr Egyesület

Egy életmentő defibrillátor készülék beszerzéséről gondoskodott a Kőbányai Polgárőr Egyesület, a távoli- és közelmúltban történt tragikus események hatására. A nemes kezdeményezést a Defibrillátor Plusz Kft. egy nagyobb kedvezménnyel valamint díjmentes oktatással támogatta. Az átadást követően nemcsak a csapat tagjai, hanem a környezetükben élők is nagyobb biztonságban tudhatják magukat.

Az átadáson részt vett Radványi Gábor, alpolgármester; Tóth Béla, a Kőbánya Közbiztonságáért Közalapítvány elnöke; Kálmán László, a Kőbányai Polgárőr Egyesület elnöke valamint a Defibrillátor Plusz Kft. képviseletében Pavlovszky Gabriella, ügyvezető és Varga Erika, kereskedelmi igazgató, vezető oktató.

Kálmán László, a Kőbányai Polgárőr Egyesület elnöke kihangsúlyozta, hogy ennek a berendezésnek a megvásárlásával segíteni szeretnék a szervezet tevékenységét:

– Egy ilyen eszköz az egyesület számára, akik elsőként érkezhetnek egy baleset vagy rosszullét helyszínére, nagy segítség a munkája során. Előfordulhat, hogy életeket menthetünk a készülékkel, ráadásul olyan profi és színvonalas oktatást kaptunk, amely által megfelelően készülhetünk fel a váratlan helyzetekre. Nemcsak szakmailag volt kiváló a cég hozzáállása, hanem emberileg is nagyon közvetlenül álltak munkatársainkhoz. Olyan jó hangulat kerekedett az oktatásból, hogy felért egy csapatépítéssel is, mindannyian nagyon jól éreztük magunkat, ráadásul rengeteget tanulhattunk. Biztos vagyok benne, hogy kérünk majd folytatást, ismétlést. Hatásos és széleskörű volt a néhány órás tanfolyam, ami nemcsak a defibrillátorról szólt, hanem különböző tünetek felismeréséről is. Minden kollégám nevében nagyon köszönjük a Defibrillátor Plusz Kft.-nek ezt a színvonalas oktatást!

A berendezés átadását követően díjmentes defibrillátor használati és életmentő oktatást tartott az egyesület képviselőinek a Defibrillátor Plusz Kft. szakembere, Varga Erika:

– Rendkívül jó érzés egy olyan szervezetet segíteni, melynek tagjai  a lakók biztonságáért felelnek. Az újraélesztési és defibrillátor használati oktatáson minden polgárőr nagyon jól megoldotta a feladatokat. Velük tényleg biztonságban vagyunk. Nagyon kedvesek is voltak, egyszerűen bearanyozták a napomat. Nagyon örülök, amikor ilyen önzetlen és segítőkész embereknek adhatom át a tudásomat.

További információ: https://defibrillatorplusz.eu/

https://www.facebook.com/defibrillatorplusz

 

Szólj hozzá!

Megjelent Az Idővándor könyv – “Ez a könyv beszippant, elvarázsol…”

Széchenyi kupa 12 helyszínen, az ország minden pontján