in

Ellenállhatatlan kísértés 2. évad – tartalom

Ellenállhatatlan kísértés 2. évad – tartalom.

Paradicsomi táj, szexi szinglik és egy 100.000 dolláros fődíj, amelyet az nyer meg, aki önmegtartóztatást gyakorol.

Megérkezett a 2. évad, a dolgok egyre inkább felforrósodnak!

A világ legszexibb nem randizós randiműsora visszatér tíz új, dögös szinglivel. Bárki, aki megszegi a szabályokat, és megcsókol vagy megfogdos valakit, netán kielégíti magát valamilyen módon, búcsút mondhat a 100.000 dolláros nyereménynek. Vajon lesz-e közöttük tartalmas kapcsolat?

Vagy teljesen kiürítik a nyereményalapot?

A sorozat a Netflixen látható

A Netflix a világ vezető streaming szórakoztató szolgáltatása, amely több mint 190 országban, 208 millió előfizető számára kínál filmeket, tévésorozatokat és dokumentumfilmeket nagy választékban és számos nyelven.

Az előfizetők korlátozás nélkül tekinthetik meg a tartalmakat, bármikor és bárhol, bármilyen internethez csatlakozó, képernyővel rendelkező eszközön. Az előfizetők emellett bármikor elindíthatják, megállíthatják és folytathatják a tartalmak megtekintését – reklámok és hűségidő nélkül.

1. Szextilalom
45p.

A dögös szinglik elkezdenek ismerkedni egymással, miközben azt hiszik, hogy kamuműsorban szerepelnek. Vajon hogyan reagálnak majd, ha kiderül az igazság?

2. Vigyázz Pete-tel!
44p.

A versenyzők próbálják betartani az új szabályokat, de továbbra is a tűzzel játszanak. Lana meglepő hírt közöl, egy workshopon pedig szikrázik a levegő a szinglik között.

3. Slamasztikában vagyunk
36p.

Miközben Chase és Marvin beletörődnek Peter játszmáiba, Emilyt és Camet gyötri a bűntudat. Nathan előad egy privát műsort. Melinda mérlegeli az érzéseit.

4. Mindennek ellenállok… csak a kísértésnek nem
49p.
Új nap virrad, és Lana felfedi, mire jutott Emily és Cam az éjszaka folyamán. Két új szereplő csatlakozik a játékhoz a tudtukon kívül, és rögtön féltékenységet szítanak.

Bővebb – Ellenállhatatlan kísértés 2. évad

Szólj hozzá!
Hirdetés

Hegyi zsaruk sorozat – időpontok, infok

Hölgyek paradicsoma – a szereplők névsora