in

Elmarad Demjén Ferenc mai koncertje – íme a hivatalos tájékoztatás

Hirdetés

Demjén Ferenc július 21-ei koncertje elmarad.

A balatonudvari önkormányzat tájékoztatása szerint:

“Az Országos Meteorológiai Szolgálat Siófoki Viharjelző Obszervatóriumának tájékoztatása alapján az esti órákban zivatarrendszer éri el Balatonudvari térségét, 60-90 km/h viharos és károkozó szélrohamokkal, felhőszakadással.” – áll a tájékoztatóban.

Hétfőn tartják meg a koncertet

“Ezért a ma 21.00 órára hirdetett Demjén Ferenc koncertet az esőnapon- 2018. július 23-án 21.00 órától rendezzük meg. Megértésüket köszönjük!” – tették hozzá a szervezők.

A 72. évében járó Kossuth-díjas művész számos együttesben játszott. Közülük kiemelkedően fontos időszak a Bergendy zenekarban eltöltött hét év volt 1970-77 között. Talán egyszerűbb, ha évszámok helyett az akkori dalokkal határozzuk meg az időszakot. A Darabokra törted a szívem, a Sajtból van a Hold, a Jöjj vissza vándor és persze az Iskolatáska biztosan mindenkinek jó eligazítást ad.

A bergendys korszak után közvetlenül jött a saját alapítású banda, a V’Moto-Rock együttes, amivel 12 éven át aratták sikereiket. Ebből a korszakból ma is ott cseng mindenki fülében a Várj, míg felkel majd a Nap, a Jégszív, a Fekszem az ágyon, vagy a Gyertyák.

A V’Moto-Rock megszűnése után szólókarriert kezdett, azóta is minden esztendőben járja az országot, közel 40 élő koncertet ad, köztük most legközelebb Balatonudvariban.

Szólj hozzá!
Hirdetés
Hirdetés

Íme 14 online kvíz – összehozod a telitalálatokat?

Most érkezett! Elmarad Fenyő Miklós ma esti koncertje