in ,

Emberek között élek, ha … – a nap gondolata Hofitól

Folytatjuk Hofi Géza idézetekből válogató sorozatunkat.

Hofi Géza Kossuth- és kétszeres Jászai Mari-díjas magyar humorista, előadóművész, színművész, érdemes és kiváló művész, a Halhatatlanok Társulatának örökös tagja, a magyar kabaré történetének egyik leghíresebb és legtöbbet emlegetett alakja.

Engem ugyanazok mérgesítenek

Nagyon sokat rögtönöz és aktualizál sikerrel. Honnan veszi az ötleteket, témákat? – érdeklődött az újságíró 1977-ben.

– Az emberek között élek, ha valakitől megkérdeznénk, mik a problémák az országban, mindenki el tudná mondani, hogy mik mérgesítik. Engem ugyanazok mérgesítenek. A különbség az, hogy én odakerülök a tévékamera, a mikrofon elé és több millió ember nevében el is mondom azt.

Megjelent – 1977. november 27. Kelet-Magyarország

Ezeket. is ajánljuk!

  • Egy Hofi Géza előadás, amit sokan megkönnyeznek

    Erre nincsenek szavak. Jöjjön Hofi Géza előadása. Ne sírj kislány minden május tovaszáll. Nem tér vissza ami elmúlt, soha már. Hogyha halkan jön az alkony, Ne várj rám a Duna parton, Kicsi lány, csacsi kislány. Ne sírj kislány, felejtsd el a nevemet. Nézd, az öreg Citadella kinevet. Lesz majd más, ki szeret téged, Hidd el …

  • Pörgesd meg a Hofi Géza poénkereket

    Új rovatunkban egy szerencsekerék segítségével pörgethetsz ki egy érdekességet, amit a linkre klikkelve azonnal meg is tekinthetsz. Ezúttal Hofi Géza előadásai közül válogattunk. Sok szerencsét kívánunk!

  • Érdekes sztori! Így nézett tévét Hofi
    Jöjjön egy sztori Hofi Géza humoristától. – Leülök a készülék elé, és a gombról le nem veszem az ujjamat – mondja Hofi Géza, a népszerű színész kedvenc szórakozásáról. – Olyan, mintha egyetlen kép lenne, mégis az egyik percben Dubaiban vagyok, a másik percben Izraelben, a harmadik percben Németországban. Nagyon jó játék.
Szólj hozzá!

Hofi Géza: „Jó, mert szemtől szembe kell kiállni”

Koncz Zsuzsa: Alvajáró