in

Érdekes összeállítás! Ezek Gálvölgyi János kedvencei

A delmagyar.hu újságírója a Gálvölgyi János interjúban a kedvencekről is kérdezte a színészt. Jöjjön az összeállítás.

Kedvencek

Kedvenc hobbija? – Olyan szerencsém van, hogy a hobbimból élek.
Kedvenc fagylaltja? – Nincs, nem vagyok édesszájú.

Kedvenc darabja? – Shakespeare III. Richárd című királydrámája. Nagyon jó lenne, ha többen elolvasnák…

Kedvenc ruhadarabja? – Amit éppen hordok. Az ember nem hord olyat, amit nem szeret. De olyan sincs, hogy üldögélek otthon, és simogatom a kedvencemet.

Kedvenc szuvenírje? – Mindig bohócokat kapok, rengeteg van. Száz éve elterjedt rólam, hogy gyűjtöm. Ezzel letudják a premierajándékot és a többit.

Kedvenc országa? – Olyan borzasztó a világ, hogy már nem tudom. Egy időben volt, hogy Ausztrália vagy Új-Zéland volt a kedvencem, mert jó messze vannak. Előbbiben már voltam. Az új-zélandiak azt mondják, azért jó nekik, mert ha atomtámadás történne vagy ilyesmi, akkor van 24 óra előnyük.

Kedvenc zenésze? – Mindenevő vagyok. Otthon és az autóban is mindig szól valami. Ma például régi amerikai slágereket hallgattam Rod Stewarttól.

Kedvenc mozifilmje? – Nagyon ritkán járok, pedig gyerekkori álmom volt, hogy olyan mozi legyen, ahol egyedül ülök egy nagy, kényelmes fotelben, és mostanság ez már nem is beválthatatlan kívánság. Tarantinót nagyon szeretem, arra néha elmegyek. Tőle mindent szeretek, kivéve az utolsó filmjét. Amikor az Aljas nyolcast forgatta, szerintem röhögött a markában, hogy milyen ostobák az emberek, hogy ezt beveszik.

Szólj hozzá!
Hirdetés
Ajánló:

Gyönyörű! Kell ott fenn egy ország a Babits kórus előadásában

Bikini: Könnycsepp a mennyből