in

Érkezik a Puskás sorsjegy – mutatjuk az információkat!

A Puskás Sorsjegy ára 500 és 1000 forint lesz. és 25 illetve 50 milliós főnyeremény kaparható ki.

A képen az új Puskás Ferenc kaparós sorsjegy látható, amelynek főnyereménye 25.000.000 Ft. Ez a sorsjegy három különböző játékot tartalmaz:

  1. Első játék: A játékosnak a kaparófelület lekaparásával mind az 5 sorban a START felirat alatti játékmezőkkel kell játszania. Ha az egyes sorokban balról jobbra haladva 6 darab labda szimbólumot talál, akkor nyereményt kap. Ha a sorban egy sípot talál, akkor az adott sorban nyeremény nem érhető el.
  2. Második játék: Ha a kaparófelület alatt megtalálja az “Ó”, “C”, “S” és “I” betűket mindegyiket, akkor nyereményt kap.
  3. Harmadik játék: Ha a kaparófelület alatt a 10-es számot találja meg, akkor 5.000 Ft-ot nyer.

A képen egy kaparós sorsjegy látható, amely Puskás Ferenc híres magyar labdarúgó tiszteletére készült. A sorsjegy többféle játékot tartalmaz, amelyek részletesen le vannak írva a sorsjegyen:

  1. Első játék: A játékosnak a kaparófelület lekaparásával kell az 5 sor mindegyikében megtalálnia 6 darab labda szimbólumot. Ha bármelyik sorban 6 labdát talál, nyereményt kap.
  2. Második játék: A kaparófelület alatt található eredményjelzőkön az “Ön csapata” és az “Ellenfél csapata” góljait kell megkaparni. Ha az “Ön csapata” több gólt szerzett, mint az “Ellenfél csapata”, a játékos nyereményt kap. Ha 6-3 arányban nyer, akkor megduplázza nyereményét.
  3. Harmadik játék: Ha a kaparófelület alatt megtalálja a C, 5 és I betűket, nyereményt kap.
  4. Negyedik játék: Ha a kaparófelület alatt a 10-es számot találja meg, 10.000 Ft-ot nyer.

A sorsjegy főnyereménye 50.000.000 Ft.

Az ilyen típusú sorsjegyek játékosok számára szórakoztató és izgalmas lehetőséget kínálnak, hogy szerencséjüket próbára tegyék és akár jelentős pénznyereményeket nyerjenek.

Szólj hozzá!

Foci EB 2024 kabala – infok itt!

Csodálatos Baja 2024: Fedezd fel a város varázsát!