in

Eurojackpot nyerőszámok fríss – az Eurojackpot augusztus 5-ei nyerőszámai

Eurojackpot nyerőszámok fríss – az Eurojackpot augusztus 5-ei nyerőszámai.

Az Eurojackpot játékban az „A” mezőn 50 számból 5-t, a „B” mezőn pedig 10 számból 2-t kell megjelölni. Akkor nyersz a hetente megrendezett sorsoláson, ha az „A” és „B” mezőben elért találataid száma legalább 3. Az Eurojackpot egy nemzetközi játék, ami 2012 márciusában indult és jelenleg 18 országban játszható (Izland, Finnország, Norvégia, Svédország, Dánia, Észtország, Lettország, Litvánia, Hollandia, Németország, Csehország, Magyarország, Szlovákia, Szlovénia, Horvátország, Olaszország, Spanyolország és Lengyelország).

Játszható saját számokkal és gépi formában, véletlen számokkal. Kombinációs játékban legalább 5 számot kell megjelölni az A mezőben és legalább 2-t a B-ben; összesen legalább 8, legfeljebb 13 szám jelölhető meg.

Sorsolások

JÁTSSZ ÉS NYERJ! LOTTÓZZ AKÁR INGYEN! Próbáld ki MOST és nyerj valódi pénzt!

A sorsolásokat péntekenként Finnországban, Helsinkiben tartják, magyarországi idő szerint 21 óra és 22 óra között. Az „A” és a „B” mező nyerőszámait egymást követően sorsolják.

Eurojackpot nyerőszámok fríss – az Eurojackpot augusztus 5–ei nyerőszámai.

Várjuk a sorsolás eredményét

A augusztus 5-ei kisorsolt nyerőszámok:
?
?
?

Eurojackpot nyeremény – íme a nyereményjegyzék

The post Eurojackpot nyerőszámok fríss – az Eurojackpot augusztus 5-ei nyerőszámai appeared first on Ingyenes nyereményjátékok, lottószámok, vetélkedők egy helyen.

Játssz naponta! vár a Nyereményhirek.com

Szólj hozzá!
Hirdetés

Zorán vagy Cserháti Zsuzsa kvíz – hány helyes válasz sikerül?

Pénzt vagy éveket 2022 – íme a szereplők névsora