in

Everness Fesztivál 2022 – Íme a fesztivál részletei!

Everness Fesztivál 2022

2022. június 21-27.

Az Everness Fesztivál egyet jelent a zenével, a mozgással, a színek, ízek és illatok mámorával. Öt nap felejthetetlen együttlét, amikor a tudatos pozitív gondolkodás és az egészséges életmód jegyében a hozzánk hasonlóan gondolkodók körében kapcsolódhatunk ki, tanulhatunk és léphetünk előre az önmeghaladás útján. És ami változatlan: Mélység, feltöltődés, közösség és a te utad…

Helyszín: Siófok-Sóstó Siócamping

2022-ben nagyon izgalmas előadókkal, zenészekkel készülünk az Everness Fesztiválra. Velünk lesz többek között Nessi Gomes, Nethanel Goldberg, Denise Linn, Jaime Caso, Deborah Sundahl, Maria Keck, Garra Blue Dragonfly, Pangani, Wiruungga Dunggiirr.

2022. június 21-27-ig elhozzuk nektek a hazai és nemzetközi élvonalból a tudatosság útján járó, spirituális előadókat, zenészeket és művészeket, célunk, hogy minden irányzat képviseltesse magát, a lehető legmagasabb színvonalon. Szeretnénk, ha ízelítőt, kóstolót kapnál a különböző technikákból, módszerekből és mély, szívnyitó zenei élményekkel gazdagodnál.

Megtartjuk a falvak szisztémáját és mindegyik kap egy-egy házigazdát, polgármestert, aki a következő hónapokban népszerűsíteni fogja a saját koncepcióját. Ezzel együtt minden, amit eddig megszerettetek és megszoktatok marad, tehát lesznek jóga és mozgásfoglalkozások, workshopok, vega és vegán konyha, árusok.

A jegyek értékesítése december 1-én indul majd. Ha már tudod, hogy mindenképp szeretnél velünk tartani, érdemes majd minél előbb megvásárolni a belépődet, mert a jóval kedvezményesebb árú Super Early Bird és Early Bird jegyeink csak korlátozott számban és ideig lesznek elérhetők.
Visszaszámlálás indul, találkozzunk 2022-ben is az Everness Fesztiválon!

 

Everness Fesztivál 2022

Szólj hozzá!
Hirdetés

Japán Filmhét  Budapest 2022 – Íme a fesztivál részletei!

Budapesti Wagner napok 2022 – Íme a program részletei!