in

Exatlon Hungary 2021 kommentek

Exatlon Hungary 2021 kommentek – mutatjuk a véleményeket.

2021:03:10 kommentek

A Jutalom játék napján a csapatoknak nem csak a pályán kellett helytállniuk: Mindkét tábort körbelengi a bizonytalanság és széthúzás szele…

“Ez már bunda hogyFranci még mindig ott van. Danit egy hét után haza zavarták. Kíváncsi leszek ha majd egyszer futhat hogy teljesít. Rá fogják hogy sokáig beteg volt. Mint Kisztiánra.”

“Kezd nagggyon unalmas lenni ! Az elején és a végén ezek a kényszer beszélgetések ….. hát borzasztó és érezhető, hogy mennyire irányītott és abszolút nem természetesek.”

“Szerintem a Bajnokok piromániások. Állandóan a tűzről beszélnek. András meg holnap már fel akarja égeti a pályát”

“Fel kell rázni a nézőket is, ezért bedobták a videóhívást holnapra, lesz miért “szétszedni” a pályát.”

“Na, a következő adást kihagyom!😀 Egyrészt megint sírás-rívás lesz, amitől már rosszul vagyok, másrészt ezt is a kékekkel nyeretik meg. Az előző videóüzenetest a bajnokok nyerték, ez már ziher, hogy a kékeknek lesz adva. Nem vagyok rá kíváncsi!”

“Ideje lenne Francinak hazamenni látszik milyen kék a bokája a vérömleny nem húzódott fel két hét alatt Nagy Danit hat nap után hazakűldték szégyen a vereséget másra fogni ha gyengébb vagy ismerd el találj megoldást és nem kifogást.”

“Remélem behúzzák a bajnokok, és a kék könnyekben fogunk fürdeni egész este

“Azért nem szeretem a piros csapatot (Krisztiánt kivéve), mert a piros csapat egésze kizárólag Franciska dominanciájáról szól. Állandóan szinte csak Franciskát interjúztatják és állandóan az ő beszédeit, kioktatásait, kritizálásait, elemzéseit és agymenéseit kell hallgatni, amivel, pedig már nagyon tele van a padlás. Valaki szólhatna már Franciskának, hogy ő ugyanolyan játékos, mint a többi piros és semmivel sem emelkedik ki közülük és semmi alapja nincs hozzá, hogy ő bármelyik csapattársát is kritizálja! Franciska minimum csapatkapitánynak képzeli magát, ami egyszerűen nevetséges. Franciska egy nagysasszonynak képzeli magát, de hogy mire ez a nagy mellény azt senki sem tudja.”

Szólj hozzá!
Hirdetés

Online life TV – infok itt

Nemzeti ünnepek 2021