in ,

Exatlon Hungary All Stars március 11-ei adás – nézd vissza!

Exatlon Hungary All Stars március 11-ei adás – nézd vissza!

Exatlon Hungary 2022 statisztika

A 50. adás izgalmait nézd vissza most!

Dupla kieséssel folytatódik az Exatlon Hungary All Star

Drámai fordulatot hozott az Exatlon Hungary 50. adása ugyanis Somhegyi Krisztián vásárra vitte a bőrét…

Az 50. versenynap után felpörögnek az események az Exatlon Hungary All Star versenyében.

A TV2 népszerű extrém sport-realityje eddig is jócskán tartogatott meglepetéseket és fordulatokat a játékosok, és a nézők számára is, de most még több izgalmat ígér a Bajnokok és Kihívók csatája. Március 14-től ugyanis dupla kieséssel és új játékelemekkel megkezdődik az igazi végjáték.

December végén az Exatlon Hungary történetének Bajnok és Kihívó All Star csapata azért érkezett a Dominikai Köztársaságba, hogy kiderüljön, kik az elmúlt három évad legjobbjai, kik képesek a legerősebb mezőnyben is győzedelmeskedni.

Az Exatlon Hungary All Star – A végjáték az első naptól kezdve egyre nagyobb és még a sokat tapasztalt Bajnokok és Kihívók számára is új kihívásokat tartogatott, jócskán születtek meglepetések a verseny eddigi szakaszában is. De az igazi végjáték csak most kezdődik, az 50. versenynap után.

A még versenyben lévő Bajnokok és Kihívók közül senki sem érezheti magát biztonságban. Március 14-től ugyanis hetente nem egy, hanem két versenyzőnek ér véget az Exatlon Hungary All Star. A véghajrában így egy percre sem engedhetnek ki a játékosok. Visszatér a tizes pontrendszer, új, eddig nem látott játékelemek fokozzák az izgalmakat, és adnak lehetőséget arra, hogy a versenyzők medálra beváltható karkötőket gyűjtsenek. Erre pedig egyre nagyobb szüksége van mindenkinek, hiszen párbaj-helyzetben a versenyben maradást jelentheti a plusz életet érő medál.

A Bajnokoknál Dr. Busa Gabriella, Szabó Dorka, Tóth Janka, Ujvári Iza, Jósa Danny, Kempf Zozo, Somhegyi Krisztián és Tóth Dávid; míg a Kihívóknál Bessenyei Bogi, Huszti Kata, Pap Dorci, Szente Gréti, Herczeg-Kis Bálint, Kása András, Nagy Dani és Rozs Gergely van még versenyben, de hogy kinek sikerül eljutni a verseny egyéni szakaszához, az az elkövetkezendő hetek kérdése.

Exatlon Hungary All Star – A végjáték március 14-én és 15-én 18:55-től a TV2-n! Március 16-tól minden hétköznap este 20:00-tól a TV2-n!

Videók itt – Exatlon Hungary 2022 március 11-ei adás

Szólj hozzá!
Hirdetés

Exatlon Hungary 2022 március 11-ei adás – nézd vissza!

2022. március 15. – ezek lesznek a tévében, a rádióban