in ,

Exatlon Hungary All Stars március 4-ei adás – nézd vissza!

Exatlon Hungary All Stars március 4-ei adás – nézd vissza!

Exatlon Hungary 2022 statisztika

Minden eddiginél kiélezettebb Párbaj során derült ki, hogy kinek kell végleg távoznia a mesés Dominikáról.

A 45. adás izgalmait nézd vissza most!

Könnyek és dráma: Ezúttal Salander Dorka számára ért véget az All Star

A legújabb adásban a versenyzők nem csupán a megújult Medál játékkal néztek szembe, hanem egy elképesztő izgalmakat tartogató Párbajjal is.

A mai futamokat Monoki Lehel váratlan fordulatot jelentő bejelentéssel indította el: Ismertette az új szabályokat, melyek szerint ezalkalommal csoportosan fognak megküzdeni a plusz életet jelentő Medálért.

Eközben Somhegyi Krisztiánra és Herczeg-Kis Bálintra óriási nyomás nehezedett, hiszen mindkettejüknek döntenie kellett, mégpedig arról, ki lesz Salander Dorka és Tóth Janka ellenfele az “elődöntőben”, így ők nem csupán fizikai megpróbáltatásokon mentek keresztül.

Végül Huszti Katára és Ujvári Izára esett a választásuk, küzdelmeiket követően pedig Janka és Dorka mindent eldöntő összecsapására került sor, melyben a Kihívó lány maradt alul, szereleme Jodi és csapattársai legnagyobb sajnálatára. Dorka mindvégig hősiesen küzdött, sérülése és fájdalmai ellenére is azon volt, hogy a maximumot nyújtsa.

Egy elképesztően szoros összecsapásnak lehettünk tanúi. Sérülése ellenére Dorka beleadott apait-anyait, a győztes pontot azonban Janka húzta be.

Videók itt – Exatlon Hungary All Star 4. évad 45. adás

Szólj hozzá!

Exatlon Hungary All Stars március 7-ei adás – nézd vissza!

Nézd meg Bangó Margit első tévéfelvételét!