in

Ezért árverezik el Törőcsik Mari jelmezét

Kalapács alá kerül Törőcsik Mari jelmeze.

Radikálisan csökkent a Maladype működési támogatása. Kreatív támogatói programmal reagál a színház a helyzetre. Ezúttal a történetét meghatározó emblematikus és világlátott előadások egy-­egy emlékezetes rekvizitumát bocsátja aukcióra Bázisán.

A Színházak éjszakáján, szeptember 19­-én, délután fél hattól egy aukción a látogatók licitálhatnak a Maladype Színház díszletelemeire, kellékeire, jelmezeire, és a színház előadásaiban szereplő egyedi, a színház alkotói által dedikált tárgyak tulajdonosai lehetnek.

Elárverezik – többek között – Törőcsik Mari, Ladányi Andrea és Kuna Károly jelmezeit a Figaro házassága, a Pokol és a Don Carlos előadásokból. Licitálhatnak az érdeklődők a Platonov egyedi készítésű biliárdasztalára és a hozzá tartozó teljes biliárdszettre, a Pokol-előadás csontvázszerű forgó trónszékére, amely az Alien­-filmek tervezője, Hans Rudolf Giger dolgozószobájában megtalálható karosszék pontos másolata, Salvador Dali Gala és Dali az égben című művének Ambrus Mária tervezte mennyezetre kifeszíthető vászonra printelt másolatára a Don Juanból, Katus György szobrászművész flamingójára a Tojáséjből, a Stílusgyakorlatok különböző korokat idéző elegáns jelmezeire.

Szólj hozzá!
Hirdetés

Gyászhírt közölt a Magyar Állami Operaház

Gálaest a 85 éves Timár Sándor tiszteletére