in

Ezt érdemes meghallgatni! A nap előadása Bajor Imrétől

Hirdetés

A nap előadása rovatunkban, minden nap más és más produkciót ajánlunk Bajor Imrétől.

Színészi pályáját az Állami Déryné Színházban kezdte 1976-ban, 19 évesen. 1984-től öt éven át ugyanitt színész volt, majd 1989-től a Játékszínben játszott. 1999-től szabadúszó.

Számos színpadi darabban feltűnt, a nagyobb közönség a Szomszédok című tévésorozatból ismerte meg, ahol fodrászfiút játszott. Persze a filmezés is fontos a számára. Szerepelt többek között a Meseautó című, közönségsikert aratott remake-ben, melyben az eredeti filmen Kabos Gyula által játszott szerepet bízták rá. 2004-ben Tímár Péter Le a fejjel című produkciójában szerepelt Hernádi Judittal és Gálvölgyi Jánossal. Bajor nagy népszerüségre tett szert, több show-ba meghívták, és Csóközön című önálló estjével bejárta az országot.

A kilencvenes évektől elmaradhatatlan résztvevője volt a Rádiókabaréknak: máig emlegetik híres produkciójának refrénjét: én, a Gyula, meg az Ottó, a Tóth Ottó…

A fellépések előtt mindig lámpalázzal küzdött, különösen akkor, amikor több év kihagyás után állt ismét színpadra.

Így volt ez a Mágnás Miska operettszínházi premierjén, ahol Oszvald Marikával játszotta a főszerepet. A darabot Verebes István rendezte, és a siker – mint várható volt – nem maradt el. Bajor ennek ellenére ugyanúgy izgul minden előadás előtt. “Létezik egyfajta elvárás velem szemben, amelynek meg kell felelnem. Minden este meg kell nyerni a közönség szívét, hiszen mindig mások ülnek a nézőtéren.

Jöjjön a mai ajánlatunk.

Figyelem! Rovatunk naponta frissül, tehát érdemes visszatérni később is.

Jó szórakozást kívánunk Bajor Imre előadásaihoz!

Ma ez a nap előadása

Hallgasd meg Bajor Imre – Asszonyom, nem szerethetem dalát

Bajor Imre – Asszonyom, nem szerethetem

Korábban a nap előadásai voltak

2019-06-06 Bajor Imre – Whisky, szóda, cola, rum

2019-06-05 Bajor Imre – A sanzonok most alszanak

Szólj hozzá!
Hirdetés
Hirdetés

Milyen névnap van január 21-én? Mutatjuk a választ!

Fonográf – Levél a távolból