Ezzel a műsorral tér vissza Jakupcsek Gabriella a képernyőre

Hirdetés

Jövő héttől az Egyenes beszéd után már Jakupcsek Gabriellával és vendégeivel tölthetik az estét – hiszen hétfőn fél kilenckor indul a Jakupcsek Plusz az ATV-n.

A műsorban pedig a sok politikai hír után inkább a közérdekűség, a jó hangulat és az értelmes szórakoztatás lesz a középpontban.

A műsorban tudatosan olyan témákkal foglalkoznak, ami bárkit közvetlenül érinthet. A sok komolyabb politikai műsor után pedig az ATV újdonsült műsorvezetőjének az a célja, hogy szórakoztasson is.

Ezért nagyon hamar otthon is érezte magát az új stúdióban Jakupcsek Gabriella. Azt mondja, a dizájn tökéletesen egybecseng az ízlésével, és a műsort is feldobja, hogy egy nem hagyományos nappaliban, fesztelenül beszélgethetnek a vendégekkel.

A műsorvezető azt mondja magáról, hogy nagyon készülős, de könnyen elengedi a témát, ha úgy érzi, épp egy jobb sztori kerül szóba. Jakupcsek hozzátette:


„Még soha nem mondtam egy témára, hogy nem. Azért, mert szerintem nincs olyan téma, amit nem lehet jól feldolgozni, legfeljebb én még nem értek hozzá. Inkább csak szeretek benne lenni a szerkesztésben, világéletemben szerkesztő voltam, tehát azért én onnan jövök, a másik oldalról, és nagyon szeretem érteni, amit csinálok”.

Az elmúlt évtizedek alatt szinte minden közismert személy már legalább egyszer megfordult Jakupcsek Gabriella valamelyik műsorában. – írja az atv.hu

Most pedig nézzük meg a műsor beharangozóját!

Hirdetés
Hirdetés

Szólj hozzá!

Watch Dragon ball super